Logo Artemystic 2015
Onze website wordt momenteel bijgewerkt, u kunt hier wat hinder van ondervinden. Onze excuses!

 SCHOONHEIDSSALON ARTEMYSTIC, SINDS 2004 EEN BEGRIP IN APELDOORN -

Algemene & Annulering Voorwaarden

 

 

Annuleringsvoorwaarden:

Schoonheidssalon Artemystic werkt uitsluitend op afspraak. Kunt u uw afspraak niet nakomen, dan verzoek ik u mij daarvan op de hoogte te stellen. Afspraken kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

 

U zult wellicht begrijpen dat wanneer een afspraak niet tijdig geannuleerd wordt, dit kosten met zich mee brengt. De praktijk is leeg en mijn tijd verloren. Dit betekent tijdsverlies. Om die reden breng ik, indien u uw afspraak niet nakomt, reserveringskosten in rekening. Deze kosten bedragen 50% van het geplande behandeltarief. Graag vraag ik hiervoor uw begrip.

 

Bij het maken van een afspraak bij schoonheidssalon Artemystic gaat u akkoord met deze annuleringsvoorwaarden.

 

Bent u verhinderd, meldt u zich dan af! Dit kan als volgt:

* telefonisch, voicemail, sms of per app via telefoonnummer 06 - 14 32 77 11

* per e-mail via info@artemystic.nl

 

Welke vorm u gebruikt vergeet niet om duidelijk uw naam, telefoonnummer en datum van de afspraak te vermelden.Algemene Voorwaarden:


Privacy

E-mail berichten:
Clienten of consumenten in het bestand van Schoonheidssalon Artemystic ontvangen regelmatig per e-mail een overzicht met de laatste ontwikkelingen en/of aanbiedingen. Wij gebruiken hiervoor de vastgelegde gegevens van mensen die in het verleden een reactie hebben gestuurd en of e-mailadres hebben afgegeven. Een kandidaat kan zich voor deze service afmelden door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen aan info@artemystic.nl.


Correctie/Verwijdering
Elke bezoeker van de site kan bij Schoonheidssalon Artemystic de over hem/haar vastgelegde gegevens opvragen, corrigeren of laten verwijderen. U kunt hiervoor een bericht sturen aan
info@artemystic.nl.


Copyright  All rights reserved - Copyright 2004 - Schoonheidssalon Artemystic

Gebruik
Het is niet toegestaan om de inhoud van deze site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Schoonheidssalon Artemystic is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveel-voudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.


Disclaimer
De informatie die wordt aangeboden op deze website van Schoonheidssalon Artemystic is met grote zorg samengesteld. Schoonheidssalon Artemystic kan echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen, als gevolg van het gebruik, het vertrouwen op of acties ondernomen naar aanleiding van informatie op deze site. Schoonheidssalon Artemystic streeft er naar de site permanent beschikbaar te hebben. Voor de eventuele gevolgen van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de site kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard.
Het niet nakomen van een gemaakte afspraak. Bij het niet nakomen van een afspraak of bij een niet geannuleerde afspraak (de afspraak dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren), zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van de gereserveerde behandelingskosten en de hierbij de door u besproken/ gereserveerde tijd, bij u in rekening te brengen.


  
 
 

Ik vind het erg belangrijk dat elke cliŽnt
optimaal kan genieten van zijn/haar behandeling.

Hierdoor wordt de telefoon niet altijd 
direct beantwoord. Laat u een bericht 
achter op de (voice) mail, app, sms of 
deze site, dan probeer ik u (op werkdagen) 
dezelfde dag nog terug te bellen.
 
 
 
 
 

   Pinnen is mogelijk       
             
De volgende bonnen worden geaccepteerd: 
VVV cadeaubon -  Massagebon.nl - Cadeaubon Artemystic
SCHOONHEIDSSALON ARTEMYSTIC
 
Sarabandeplein 46
7323 SW Apeldoorn
 
T: 06 -14 32 77 11
E: info@artemystic.nl

OPENINGSTIJDEN


Maandag

 09:00

 14:15

Dinsdag

 09:00

 14:15


 19:30

 21:30

Woensdag

 09:00

 12:00


 19:30

 21:30

Donderdag

 09:00

 14:15

 19:30

 21:30

Vrijdag

 09:00

 16:00

Zaterdag 

 09:30

 12:30
 


 
 
 


 

Kaart
Massagebon

© copyright 2004 - 2016 Schoonheidssalon Artemystic Apeldoorn staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Veluwe- Twente, postbus 716, 7400 AS Deventer, onder nummer 08122052.
Website is bijgewerkt op 10 januari 2016


BETALING
FAQ/ VRAGEN
FOTO IMPRESSIE
GASTENBOEK
HUISREGELS
LINKPARTNERS
PRIJSLIJSTEN
ROUTE & PARKEREN
VOORWAARDEN