– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 


Beste salon product van Nederland
LOOkX Vit-C microdermabrasion was genomineerd in de categorie Beste salon product van Nederland en is geëindigd op de tweede plek!

Een superieure exfoliatie en vrije radicalen vanger in één. Deze intensieve scrub heeft een reinigende en cel vernieuwende werking en laat de huid fris en zacht achter. Het zorgt voor een stralend resultaat en zijdezachte textuur. Het is professionele microdermabrasie zonder apparatuur, die zelfs door de droge huid verdragen wordt. Ideaal voor de pigmentgevoelige huid.

Het jury rapport luidt: “Wat een bijzonder product, je kunt er echt alles mee doen! En het voelt heel fijn op de huid, mét effect. Het ruikt aangenaam, brengt fijn aan en verbetert je teint. Echt een huid verhelderend product dat z’n werk goed doet.”

 

Beste salon behandel concept van Nederland
Het LOOkX Personal skin plan was genomineerd in de categorie Beste salon behandel concept van Nederland en is gefinisht op de derde plaats!

Bij het LOOkX Personal skin plan staat het verwerkelijken van een droomhuid centraal, door middel van een intensief huidverbeteringstraject van LOOkX Skincare. De effectieve behandelingen worden volledig op maat gemaakt voor de klant om optimaal resultaat te behalen.

Het jury rapport luidt: “De formule bestaat uit een combinatie van effectieve behandelingen en

krachtige producten voor thuisgebruik. Resultaatgericht, maar met een persoonlijke aanpak. Fijne, doeltreffende behandeling met slimme krachtpatsers om de huid in topconditie te krijgen en eventuele huidproblemen op te lossen.”