– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 


Wat gaat u op deze bijzondere dag met uw nagels doen? Voor de ultieme bruidslook zijn uw nagels van groot belang. Uw handen staan de hele dag centraal en krijgen op geen enkel ander moment in uw leven, zoveel aandacht als op uw trouwdag. Naast dat iedereen natuurlijk de befaamde ring wil zien, zal ook de fotograaf uw handen regelmatig fotograferen. (akte tekenen, ringen, boeket, handen schudden, taart snijden etc.) En dan wordt u natuurlijk niet blij van afgekloven nagels of een verwaarloosde nagellak.

Bruidslook

Om tot mooie bruidsnagels te komen, kunt u kiezen voor een klassieke manicure of een gellak behandeling. Hierbij worden uw natuurlijke nagels perfect verzorgd. Gaat u voor klassiek, trendy, au naturelle, nude french, een sjieke nagelversiering [met of zonder steentjes, glitter etc.], over-the-top of een subtiele manicure, er is heel veel mogelijk.

Draagt u een open schoen, denk dan ook zeker even aan een (spa) pedicure en laat uw voeten en nagels goed verzorgen. Ook hierbij is bv een nagelversiering of een Gelpolish mogelijk.

In verband met de persoonlijke voorkeuren en wensen is de prijs in overleg.