gezichthere

Een wereldwijde mythe van tegenwoordig is dat de herenhuid met slechts water en zeep af kan en dat na een ruwe scheerbeurt een aftershave voldoende is. Gelukkig verzorgen steeds meer heren hun huid en geven meer om hun uiterlijk. De man wil er tenslotte ook goed uitzien! Heren zijn zich er steeds meer van bewust dat de huid een belangrijke rol speelt in hun totale presentatie. Want ook voor de man geldt, hoe beter u zich voelt des te meer u uitstraalt en hoe meer succes! Daarom heb ik mij o.a. gespecialiseerd in de behandeling en verzorging van de herenhuid.

Om de algehele conditie van de mannelijke huid te verbeteren en huidirritatie door het scheren te kalmeren. Werk ik met twee prachtige merken: LOOkX  om de huid te verbeteren en Janssen Cosmetics om de huid te verzorgen.

Elke huid heeft een andere aanpak nodig en geen huidwens is het zelfde. Daarom is het mogelijk om de behandelingen naar wens uit te breiden door extra opties toe te voegen. Denk hierbij aan een gezichtsmassage, rugmassage, oogbehandeling, een intensiever masker of apparatuur om uw doel te realiseren.

Wat is het verschil?

 

Janssen Cosmetics – skin men

JC gezichtsbehandeling  45 minuten  – Clean up  zuiverend
45 min.€ 45,00
Milde maar zeer grondige reiniging zonder uitdrogend effect. Verfijnt de poriën, werkt talg absorberend en brengt de huid weer in balans. Een heldere, matte uitstraling zorgt voor een gladde, frisse en verzorgde huid.

[check up, reiniging, scrub/peeling OF zuiverend masker, onzuiverheden verwijderen, oog & dagverzorging].

JC gezichtsbehandeling 60 minuten – Energizing revitaliserend 60 min.€ 60,00
Kalmeert de geïrriteerde huid per direct, reinigt de verstopte poriën en neemt een vermoeide, vale huid weg. Een ontspannende, revitaliserende behandeling die huid kalmeert, het evenwicht en immuunsysteem in de huid herstelt. Het geeft uw huid weer energie!

[check up, reiniging + toner, scrub/peeling, zuiverend masker, onzuiverheden, actief serum complex, korte massage van nek- en schouders, verzorgende en huid herstellende crème masker, oog- en dagverzorging, huidverzorgend advies].

JC gezichtsbehandeling 90 minuten – Improve
verstevigend & regenerend
 90 min. € 75,00
Wenst u een stevige en energieke huid. Deze behandeling ontspant de gezichtspieren en revitaliseert de huid. De zichtbare tekenen van vermoeidheid, stress en huidveroudering verdwijnen en brengt uw huid weer tot leven. Massage van gezicht, schouders en nek, zorgt voor vernieuwde energie. Met als resultaat een stevige, soepele en jonge huid.

[Alle zaken van de 60 minuten behandeling, aangevuld met ampul en een gezichtsmassage]

 

Lookx Dermo Skincare – skin men

LOOkX 45 minuten gezichtsbehandeling  Boost – hydraterend45 min.€ 50,00
Werkt op de droogtelijntjes, brengt evenwicht in de vochtbalans. Uw huid krijgt een extra boost waardoor het vochtvasthoudend vermogen in de huid wordt verhoogd en het volume in de huid herstelt. Uw huid voelt en ziet er weer fris en ontspannen uit.

[check up, reiniging, scrub/polish pads, hydraterend serum, hydraterend gel mask, hoofdhuid (drukpunt) massage, spf, dag/nacht- en oogverzorging, huidadvies]

LOOkX 60 minuten gezichtsbehandeling Power60 min€ 65,00
Vermindert de natuurlijke vetproductie van de huid, verfijnt poriën en normaliseert de huid. Stimuleert de celvernieuwing en weerstand. Doordat de huid dagelijks bloot staat aan externe agressies (zoals scheren) raakt de huid sneller geïrriteerd. Naast een uitstekende kalmering, wordt de huid voorzien van nieuwe energie met een goede hydratatie. Resultaat een gezonde sterke, matte huid die glad en soepel aanvoelt.

[check up, reiniging, srub/polish pads, bijwerken  wenkbrauw neusbrug*, celloïd masker met aangepaste serummix, verwijderen ingegroeide baardharen, onzuiverheden en milia’s (huidtype afhankelijk), hydraterend masker, korte massage van nek- en schouders, oil /serum, spf, oog- & dagverzorging, huidadvies]

.
LOOkX 90 minuten gezichtsbehandeling Relaxing 90 min.€ 80,00
Deze intensieve behandeling herstelt het immuunsysteem, waardoor de huid beter bestand is tegen stress. Door een energie boost, herstelt, kalmeert en hydrateert het evenwicht in de vermoeide huid. Een weldadige massage, zorgt voor ontspanning en het afvloeien van de dagelijkse stress. Uw huid krijgt zijn gezonde uitstraling terug.

[Alle zaken uit de 60 minuten behandeling, aangevuld met een gelaatsmassage build up]

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
gelish
ggd-wit-klein-2