sunfieldphotography-57

LOOkX Derma effect direct resultaat, werkt direct in de epidermis en dermis 

Huidverbetering vanaf 30+ , pre-, healthy-, anti- en pro- aging

Gaat u voor kwalitatief hoogwaardige producten met direct snelle huidverbeterende resultaten? LOOkX Skincare gaat verder waar andere merken stoppen.

Biologisch, innovatieve formules, plantstamcellen

Lookx Skincare maakt gebruik van eerlijke producten met biotechnologische werkstoffen (natuurlijke ingrediënten), zeer krachtige en effectieve ingrediënten, zoals peptiden, plantstamcellen (druif, framboos, tomaat, cactusvijg) en een nieuwe generatie van Retinol*. Deze ingrediënten werken diep in de dermis, daar waar de eigen stamcellen van de huid voorkomen, voor zeer snelle huidverbeterende resultaten. Lookx is daarnaast vrij van minerale olie, niet op dieren getest en ongeparfumeerd.

LOOkX maakt haar beloftes waar. De behandelingen zijn uniek, en niet te vergelijken met standaard schoonheidsbehandelingen. Er wordt gebruik gemaakt van o.a. speciale maskers en patches in combinatie met de populaire LOOkX derma skin massage

Uniek massageprogramma

LOOkX is gespecialiseerd in pre-, anti-, healthy en pro – aging behandelingen en geeft in combinatie met hun moderne behandel- en massageprogramma zeer resultaatgerichte behandelingen.

Het unieke massageprogramma is geïnspireerd op verschillende massagetechnieken (shiatsu, joint movement, bindweefsel en reflexologie). Een standaardbehandeling is er niet. Elke behandeling wordt aangepast aan uw wensen en doelen. De combinatie van producten, behandeling en technieken versterken en vullen elkaar aan.

Voordat u met een LOOkX behandeling gaat starten maak ik – als huidcoach – met behulp van een computerprogramma een uitgebreide huidanalyse die de basis vormt van uw persoonlijke huidverbeteringsprogramma.

 

Uitbreiding van uw behandeling

Wilt u nog meer uit uw behandeling halen? Alle LOOkX behandeling zijn naar wens uit te breiden met onze krachtpatsers: lipmasker, prof collageen wet maskers, patches en fruitzuren, maar ook een andere massages (bv. cupping), epileren (modelleren), harsen, verven of doormiddel door toevoeging van apparatuur. Vraag naar de mogelijkheden in de salon.


* Retinol

We worden allemaal ouder en we willen allemaal het natuurlijke proces van huidveroudering vertragen. Om de huid jong en vitaal te houden is bescherming tegen schadelijke vrije radicalen daarom een must. Een krachtige anti- ageing ingrediënt die bewezen resultaten levert is Retinol.

Bent u al bekend met retinol? Dit krachtige anti-ageing ingrediënt strijkt fijne lijntjes en rimpels zichtbaar gladder, houdt onzuiverheden op afstand, verbetert de teint en textuur en laat uw huid ongelofelijk stralen? Retinol is een absolute ster onder de actieve werkstoffen!

Het wetenschappelijk erkende ingrediënt retinol behoorde al tot de top der actieve werkstoffen, maar onlangs werd dit door het ervaren LOOkX Research & Development team naar een nog hoger niveau getild. LOOkX ontwikkelde een revolutionair nieuw retinol complex gebaseerd op stamcellen van de coffea plant en direct liftende ingrediënten: Retinol 2ndG (second generation). De LOOkX Retinol 2ndG producten behoren tot de krachtigste high performance huidverzorging systemen op de huidige cosmeticamarkt en vormen een one way ticket naar een stevigere, stralende huid.

Deze unieke behandeling verminderd lijntjes, rimpels, pigmentvlekjes, vale tint en geeft stevigheid en volume aan de huid. Vergeleken met andere anti-ageing behandeling is deze zeer huidvriendelijk. Daarbij worden er natuurlijke ingrediënten gebruikt die geen schadelijke en chemische stoffen bevat. Wat het een ideale behandeling maakt voor mensen die veel stress ervaren, roken, weinig nachtrust hebben of na ziekte. Het is een echte oppepper voor de huid.

 

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
gelish
ggd-wit-klein-2