Huidverzorging met een farmaceutische invloed

Gezichtsbehandelingen met zichtbare resultaten. Janssen Cosmetics heeft een speciaal huidverzorging programma’s met hoog gedoseerde ingrediënten (in de puurste vorm) samengesteld. Hierdoor vermindert de kans op huidreacties. De ontspannende, verzorgende en intensieve behandelingen zijn op basis van kruiden, algenlogie, plantenextracten, biotechnologische ingrediënten en bevatten geen dierlijke grondstoffen of minerale oliën.

De producten vertragen op zeer doeltreffende manier de eerste tekenen van huidveroudering en zorgen voor optimale voeding en verzorging van uw huid. Janssen hanteert daarom verschillende productlijnen, van basis tot aan luxueuze anti ageing producten. Janssen Cosmetics is voor elk huidtype geschikt, de producten zijn op maat samen te stellen en geeft effectieve huidverbetering. Een perfect hoogwaardig product, dat aan alle eisen van de medische wetgeving voldoet.

 

Behandelingen op maat, iedere huid een andere aanpak

Geen huid of wens is hetzelfde. Daarom is het mogelijk om met de optie skin extra uw gezichtsbehandelingen uit te breiden met bv epileren, verven, harsen of een speciaal masker. Ook toevoeging van apparatuur of een andere massage behoort tot de mogelijkheden.

Epileren: tijdens de behandeling is het bijwerken (enkele haartjes) van de wenkbrauwen inbegrepen. Indien de wenkbrauwen geëpileerd en volledig opnieuw in vorm gebracht moeten worden, dan geldt er tijdens de behandeling een meerprijs van € 7,50.

 

Tarieven

JC gezichtsbehandeling 30- 45 minuten: quick45 min.€ 41,00
Korte effectieve behandeling gericht op het reinigen van de huid. Ideaal als u weinig tijd heeft of uw huid van een oppepper wilt voorzien. Deze behandeling is ook te boeken als jeugdbehandeling (tot 16 jaar) oppervlakte reiniging, dieptereiniging (scrub/peeling) OF zuiverend masker, oneffenheden verwijderen, oog- & dagverzorging, afgestemd op uw huidconditie.
JC gezichtsmassage 60 minuten: basis60 min.€ 58,00
Basis behandeling voor het onderhouden van uw huid. oppervlakte reiniging, dieptereiniging OF zuiverend masker, oneffenheden verwijderen, bijwerken wenkbrauwen*,  crème masker, oog- & dagverzorging.
Extra keuze: Tijdens het masker ontvangt u een korte massage van de nek- & schouders OF een handmassage, afgestemd op uw huid conditie.
JC gezichtsbehandeling 75 minuten: standaard75 min.€ 65,00
Heerlijk ontspannende behandeling die de huid van werkstoffen voorziet en de huid weer laat stralen.

oppervlakte reiniging, dieptereiniging OF zuiverend masker, oneffenheden verwijderen, bijwerken wenkbrauwen*, actief serummassage van gezicht, decolletének en schouders, crème masker, oog- & dagverzorging, indien gewenst lichte dagmake-up. Extra keuze: Tijdens het masker ontvangt u een drukpunt massage op het hoofd OF een handmassage, afgestemd op uw huid conditie.

JC gezichtsbehandeling 90 minuten: luxe90 min.€ 79,00
Meest uitgebreide en luxe behandeling van Janssen met innovatie en zeer krachtige actieve werkstoffen, zorgt voor een gladde, gezonde en stralende huid.

oppervlakte reiniging, stimulerend voorbereidend masker, dieptereiniging OF zuiverend masker, oneffenheden verwijderen, bijwerken wenkbrauwen*, actief serum, massage van gezicht, decolleté, nek en schouders, ampulkeuze uit: liftend crème-/ peel off- of collageen maskercapsule of serum, oog- & dagverzorging, indien gewenst dag make-up. Extra keuze: Tijdens het masker ontvangt u een drukpunt massage op het hoofd OF een handmassage, afgestemd aan uw huid conditie.

Maak gebruik van ons online afspraken systeem.

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
gelish
ggd-wit-klein-2