Huidverzorging met een farmaceutische invloed

Gezichtsbehandelingen met zichtbare resultaten. Janssen Cosmetics heeft een speciaal huidverzorging programma’s met hoog gedoseerde ingrediënten (in de puurste vorm) samengesteld. Hierdoor vermindert de kans op huidreacties. De ontspannende, verzorgende en intensieve behandelingen zijn op basis van kruiden, algenlogie, plantenextracten, biotechnologische ingrediënten en bevatten geen dierlijke grondstoffen of minerale oliën, maar bestaan uit zuivere natuurproducten.

De producten vertragen op zeer doeltreffende manier de eerste tekenen van huidveroudering en zorgen voor optimale voeding en verzorging van uw huid. Janssen hanteert daarom verschillende productlijnen, van basis tot aan luxueuze anti ageing producten. Janssen Cosmetics is voor elk huidtype geschikt, de producten zijn op maat samen te stellen en geeft een effectieve huidverbetering. Een perfect hoogwaardig product, dat aan alle eisen van de medische wetgeving voldoet.

 

Behandelingen op maat, iedere huid een andere aanpak

Geen huid of wens is hetzelfde. Daarom is het mogelijk om uw gezichtsbehandelingen uit te breiden met bv epileren, verven, harsen of een speciale peelings of maskers. Ook toevoeging van apparatuur of een andere soort massage behoort tot de mogelijkheden.

 

Wilt u zelf een behandeling met het merk Janssen Cosmetics ervaren? Boek dan de kennismakingsbehandeling.

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
gelish
ggd-wit-klein-2