– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

ONTSPANNINGSMASSAGE  –  Geeft  nieuwe energie, verminderd dagelijkse stress en vermoeidheid!

Kom los van dagelijkse stress en geef uzelf een cadeautje met een positief effect op lichaam en geest. Tijdens een ontspanningsmassage voelt u de spanning van uw lichaam afglijden, wordt er positieve energie opgewekt en ervaart u, hoe het aanvoelt, om weer ontspannen te zijn. Na afloop voelt u zich weer fit, energiek en herboren.

Ontspanningsmassage is niet vergelijkbaar met een sportmassage. De spieren worden tijdens de massage met knedingen, drukpunten en effleurages (strijkingen) behandeld. Hierdoor raken de spieren ontspannen en wordt de structuur van het onderhuids bindweefsel losser gemaakt.

Naast het ontspannen van harde, gespannen en pijnlijke spieren, bestrijdt het ook hoofdpijn, ontneemt het stress en worden de ademhaling en hartslag rustiger. Massage activeert de bloedcirculatie waardoor o.a. verwijding van de bloedvaten plaatsvindt en spieren en zenuwstelsel worden geprikkeld. Hierdoor kan pijn weggehaald of bestreden worden. Het is daarom goed inzetbaar als u last hebt van vermoeide spieren na b.v. lichamelijke inspanning. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de spierspanning verlicht. Na een ontspanningsmassage kunt u er weer helemaal tegen aan.

 

Geschikt bij / indicatie: spanning – stress – spierproblemen – fibromyalgie – gewrichtsproblemen (reuma, begtref, artrose, mits niet ontstoken) – spijsverteringsproblemen – slechte doorbloeding

Ongeschikt bij /contra-indicatie: burn-out – ontstekingen – besmettelijke huidaandoeningen – psoriasis – trombose – kanker – koorts – extreme vermoeidheid/ uitputting – bij gebruik van bepaalde medicamenten of geestverruimende middelen.

 

Bij twijfel over medicatie of aandoening raadpleeg altijd uw huisarts!

 

Ontspanningsmassage 30 30 min. € 31,00
Ontspanningsmassage 45 45 min. € 45,00

 

Een massage is bedoeld voor het welzijn van lichaam en geest en absoluut niet bedoeld voor erotische doeleinden.