Schoonheidssalon Artemystic is van 25 juli t/m 15 augustus 2021 gesloten en niet bereikbaar.

De online agenda is voor het maken van een afspraak wel geopend.

Producten kunt u alleen via onze partner webshops bestellen en laten bezorgen. Kies daarom de optie > bezorgen.


Wilt u nog meer uit uw behandelingen halen of nog intensievere behandelresultaten? Geef uw gezichtsbehandeling dan een upgrade door er een ” krachtpatser” aan toe te voegen.

De krachtpatsers zijn alleen in combinatie met uw gezichtsbehandeling te boeken.

Behandeling Details Prijs
Lifting hyaluron patches
De Nano Hyaluronic Acid werkt krachtig en wordt direct sneller door de huid opgenomen. Resultaat: directe rimpel vermindering en hydratatie, liftend effect, egaliseert, verfijnt poriën en bevordert de regeneratie van de huid. De patches gaan per stuk en worden plaatselijk op een rimpel aangebracht.
15 min. €    9,95
Anti Aging sheet mask
Dit masker voelt als een second skin en geeft een egale, stralende huid. Met direct liftend, verstevigd effect en verbluffende resultaten. Bovendien herstelt het schade door UV-stralen. Deze is ook los aan te schaffen voor eenmalig thuisgebruik.
15 min. € 12,50
Collageen wet mask
Professionele masker met derma effect; direct zichtbaar en voelbaar en werkt tot 2 weken in de huid door. Maskers zijn doordrenkt in actieve werkstoffen zoals vitamine B3, melkzuur en hyaluronzuur. De huid barrière wordt direct herstelt. Verkrijgbaar in 3 verschillende maskers allemaal met een unieke werking.
15 min. €  9,95
Peeling Fruitzuren
Laat uw huid weer stralen met een zeer intensieve krachtige chemische peeling op basis van fruitzuren. Vermindert onregelmatigheden (pigment, onzuiverheden, rimpels, vermoeide huid, doffe huid, vette huid, acne en droge huid)
15 min. € 14,95
Eye contour masker
Anti-age voor uw oogcontouren; minder rimpels en lijntjes. Verbetering van de huidconditie, egaliserend en geeft versteviging aan de oogcontouren door het leveren van belangrijk collageen, ondersteunende peptiden en hydraterende voedingstoffen. Wat orgt voor onmiddellijke hydratatie en een vollere en steviger uiterlijk.
15 min. €  7,50
Peel off (algen) masker
Professioneel kwalitatief hoogwaardig poedermasker op basis van algen. Transformeert in een elastisch masker. Het masker is in een keer te verwijderen. Werkt tot 2 weken in de huid door en geeft lang zichtbaar resultaat. Masker wordt aangepast aan huidtype. Er zijn 8 verschillende maskers verkrijgbaar.
15 min. €  9,95
Maskers
Bron foto: Janssen Cosmetics