– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

  • Ontspannend
  • Ontgiftend
  • Zachte en diep gereinigde zuivere huid
  • Gehydrateerd

Een pakking ontspant, ontgift, verzorgd, vitaliseert, herstelt, geeft nieuwe energie en is voor veel doeleinden inzetbaar (zoals: versteviging, afslanken, verjongen, zuiveren, ontspannen).

Iedere pakking heeft zijn eigen unieke geur (keuze uit: lavendel, algen, groene thee en cranberry) en bevat daarnaast nog verzorgende werkzame stoffen wat zorgt voor een heerlijk gehydrateerd en satijnzachte huid. De pakking wordt aangebracht met hier over heen een plastic folie. Door hier extra warmte aan toe te voegen open de poriën zich en worden de werkzame stoffen goed opgenomen. Uw lichaam tot rust, de stofwisseling in de huid wordt gestimuleerd, u voelt de vermoeidheid afnemen en ervaart een gewelddadig gevoel van ontspanning.

Na 20 minuten genieten van de warmte en de heerlijke geuren wordt de pakking verwijderd en wordt behandeling afgesloten me een voedende en verzorgende olie of lotion.

Met een lichaamspakking geniet u van een goede verzorging met directe verbeteringen: u voelt het én u ziet het. Een pakking werkt nog effectiever en dieper nadat u eerst een lichaamspeeling heeft laten doen.

De pakking is toepasbaar op het hele lichaam of lichaamsdeel (bv rug) of bij een behandeling van probleemzones (bv cellulite).

Behandeling Details Prijs
Pakking van rug, nek & schouder 25 min. € 21,50
Pakking van benen voor of achter 25 min. € 27,50
Pakking achterzijde 40 min. € 32,50