natural-tanning-spray-glove-jpg

De natural spray tanning van MARC INBANE zorgt voor een mooie gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid, is binnen 10 minuten eenvoudig aan te brengen en geschikt voor ieder huidtype. Het product bevat natuurlijke, voedende ingrediënten waaronder Ginko Biloba en Aloë vera. De spray is ontwikkeld om regelmatig te gebruiken, is zeer veilig, droogt snel en geeft geen vlekken of strepen. MARC INBANE wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door huidspecialisten, visagisten en kappers.

De Tanning is perfect zelf thuis uit te voeren. Om de Tanning op moeilijk bereikbare plaatsten (bv achterkant van armen of benen) aan te brengen is er een speciale “glove” ontwikkeld.

Dus heeft u snel behoefte aan een gezonde kleur, gaat u trouwen of wilt u niet meer op vakantie met witte benen? Dan is deze Tanning spray zeker iets voor u. Schoonheidssalon Artemystic is een officieel verkooppunt van MARC INBANE. Hierdoor is echtheid gegarandeerd.

 

 

Wilt u de spray Tanning niet zelf doen, dan bent u ook van harte welkom om u te laten spray tannen in onze salon. Wij werken niet met een spraycabine!

 

Tarieven

Tanning gezicht, hals en decolleté10 min.€ 10,00
Tanning van de benen15 min.€ 15,00
Tanning van de rug10 min.€ 15,00
Tanning lichaam incl. gezicht20 min.€ 30,00
provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
anbos-wit
ggd-wit-klein-2