– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 


Seizoen Treatment

Bent u klaar voor een heerlijke reis, waar u in totale ontspanning wordt gebracht en waarbij uw huid op en top wordt verzorgd?

Onze huid heeft elk seizoen andere behoeftes en vraagt hierbij ook om speciale aandacht en aanpak van de huid. Net zoals de seizoenen, wisselen wij ook regelmatig met onze huid. U loopt tenslotte ook niet het hele jaar door met een winterjas aan!

Daarom lanceert Schoonheidssalon Artemystic ongeveer 4 x per jaar een exclusieve seizoen – of party treatment.

Limited edition

Deze verrassende “limited edition” is elke keer anders samengesteld en wordt altijd aangepast aan uw huidtype en -conditie. De behandeling alleen al is een feestje om te ondergaan. Het bereidt u huid voor op het nieuwe seizoen en richt zich op het herstellen van eventuele huidschade. Hierbij maak ik gebruik van innoverende, exclusieve producten en speciale massagetechnieken (in de 90 min. behandeling). Dit zorgt ervoor dat uw huid goed gevoed, in balans komt en wederom in de juiste huidconditie verkeerd.

De Seizoen Treatment is een huidverbeterende behandeling en verkrijgbaar in een 60 of een 90 minuten behandeling. Omdat deze behandelingen vaak per stuk worden ingekocht (limited editions), zijn ze maar beperkt verkrijgbaar!

Benieuwd naar welke behandeling ik dit seizoen heb? Vraag dan in de salon naar de behandeling van nu!

De seizoensbehandeling van nu is: