shutterstock_688946812

Janssen Treatment Seizoen

Bent u klaar voor een heerlijke reis, waar u in totale ontspanning wordt gebracht en waarbij uw huid op en top wordt verzorgd?

 

Onze huid heeft elk seizoen andere behoeftes en vraagt hierbij om speciale aandacht en aanpak van de huid. Net zoals de seizoenen, wisselen wij ook regelmatig met onze huid. U loopt tenslotte ook niet het hele jaar door met een winterjas aan! Daarom lanceert Janssen Cosmetics 4 x per jaar een exclusieve seizoen – of thema afhankelijk feest treatment.

 

Limited edition

Dit verrassende “limited edition” treatment is elke keer anders samengesteld en wordt altijd aangepast op uw huidtype en -conditie. De behandeling alleen al is een feestje om te ondergaan. Het bereidt u huid voor op het nieuwe seizoen en richt zich op het herstellen van eventuele huidschade. Hierbij maak ik gebruik van innoverende, exclusieve producten en speciale massagetechnieken (90 min.). Dit zorgt ervoor dat uw huid goed gevoed, in balans en wederom in de juiste huidconditie verkeerd.

 

Janssen Treatment Seizoen is een huidverbeterende behandeling en al verkrijgbaar vanaf 60 minuten. Omdat deze behandelingen per stuk worden ingekocht (limited editions), zijn ze maar beperkt verkrijgbaar!

 

Benieuwd welke behandeling wij dit seizoen hebben? Vraag in de salon naar de behandeling van nu!

 

Of bekijk hier de nieuwste behandeling van dit seizoen

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
anbos-wit
ggd-wit-klein-2