sunfieldphotography-160

SKIN EXTRA’S 

Haal meer uit uw Janssen of LOOkX behandelingen met de skin extra’s. Door aparte modules extra toe te voegen aan een gezichtsbehandeling krijgt u nog intensievere behandelresultaten!

Een ontspannende oogbehandeling, relaxed beginnen met een rugmassage, luxueuze maskers die tot 2 weken doorwerken in de huid of anti ageing apparatuur (OxyGeneo of Tripollar) toevoegen. Het kan allemaal. Hieronder vindt u een voorbeeld van aantal mogelijkheden, maar we hebben er nog veel meer. Kunt u er zelf geen keuze uitmaken, vraag dan tijdens uw behandeling naar onze mogelijkheden.


Zeg eens eerlijk, wat verdient u huid extra?

Eye Treatment
Oogbehandeling om toe toevoegen bovenop een behandeling. Doormiddel van een een oogmasker en speciale massagegrepen wordt de huid rondom de ogen verbeterd. Ideaal bij vermoeidheid en vochtophopping.
15 min.€ 15,50
Fruitzuren
Exfoliërende intensieve behandeling om als extra behandeling toe te voegen bovenop een gezichtsbehandeling. Vermindert onregelmatigheden (pigment, onzuiverheden, rimpels, vermoeide huid, doffe huid). Laat uw huid weer stralen!
15 min.€ 15,00
Halspakking
Heerlijke pakking om uw hals en decolleté te verzorgen.
15 min.€ 15,00
Handpakking
Heerlijke (warmte)pakking, geeft heerlijke zachte verzorgde handen. Door de warmte toe te voegen ook erg geschikt bij reumatische klachten.
15 min.€ 12,50
Voetpakking
Heerlijke (warmte)pakking, geeft heerlijk zachte en verzorgde voeten. Door de warmte toe tevoegen ook erg geschikt bij reumatische klachten.
15 min.€ 12,50

 

Maskers
Bron foto: Janssen Cosmetics
Ampul
Intensief concentraat met specifieke actieve bestandsdelen. Wordt aangepast aan huidtype en huidconditie. Heeft een stimulerende werking en vergroot het effect in de huid.
5 min.€ 5,00
Pil mask inclusief actives
Direct effect pil mask om extra toe te voegen aan een LOOkX behandeling. Bestaat uit celloïd vezels waardoor werkstoffen snel worden opgenomen en gedoseerd aan de huid wordt afgegeven. De mix aan werkstoffen is afgestemd op de behoefte van de huid.
10 min.€ 7,00
Revigorating Gelmask
Extra toe te voegen aan een Janssen behandeling. Stimuleert de bloedcirculatie., revitaliseert, bevordert de doorbloeding, verhoogt opname van voedingstoffenen absorbeert vocht.
10 min.€ 5,00
Dermafleece mask
Luxe fluweelachtig biologisch oplosbaar collageen masker die extra aan een behandeling toe te voegen is. Verhoogt de elastischiteit en veerkracht in de huid en houdt het resultaat in de huid 2 weken lang vast. Er zijn 5 verschillende maskers verkrijgbaar.
15 min.€ 10,00
Peel off mask
Kwalitatief hoogwaardig professioneel poeder algenmasker van Janssen Cosmetics. Transformeert in een elastisch masker. Het masker werkt tot 2 weken door in uw huid en geeft daardoor lang zichtbare resultaten. Er zijn 8 soorten verkrijgbaar.
15 min.€ 10,00
Professioneel Wet mask
Intensieve professionele maskers van LOOkX Skincare met Derma effect. Deze maskers bestaan uit pure serums en zijn doordrenkt in actieve werkstoffen zoals oa. Vitamine B3, melkzuur en hyaluronzuur. De huidbarriere wordt hierdoor direct herstelt. Het Wet mask geeft mooie resultaten met direct zichtbaar effect en een voelbare zachte huid. Op dit moment zijn er 4 verschillende maskers verkrijgbaar, allemaal met een unieke werking.
15 min.€ 10,00

 

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
anbos-wit
ggd-wit-klein-2