– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 


Uw handen, uw visitekaartje

Wist u dat mooie nagels en verzorgde handen bijdragen aan een zelfverzekerde indruk? Na uw gezicht en hals, zijn handen het meest zichtbare deel van het lichaam. Elke dag stellen wij de handen bloot aan zon, kou, wind en water. Door invloeden van buitenaf, drogen uw handen uit, voelen pijnlijk, ruw of beschadigd aan. Handen verraden ook sneller uw ware leeftijd. Als hier de huidveroudering toeslaat, zal als eerste vaak een toename van pigmentvlekken en verschrompeling van de huid waarneembaar zijn. Een goede verzorging is dan ook geen overbodige luxe en zeker een must als u uw handen goed wilt verzorgen.

De ideale verzorging voor uw handen en nagels

  • Verzorging voor de natuurlijke nagel
  • Voor man of vrouw

 

SPA Manicure

Naast een goede verzorging van de handen, is het ook belangrijk om uw nagels in een goede conditie te brengen. Naast het verzorgen van de nagelriemen, het verwijderen van losse velletjes en het vijlen van een mooi model van de nagels, worden er natuurlijk ook problemen aangepakt. Hierbij moet u denken aan nagels die ribbels vertonen, afbreken/inscheuren of buigen. Hoe gezonder uw eigen nagels zijn, hoe beter de conditie en hoe langer u kunt genieten van uw favoriete color treatment.

Er zijn verschillende varianten in een manicure behandeling verkrijgbaar. Van een snelle korte manicure tot een ontspannen Spa manicure. Bekijk de verschillende behandelingen om hierin een goede keuze te maken.

Een manicure behandeling is uit te breiden met een pakking, massage, gelish gelpolish/gellak (uitharding onder de led lamp) of OPI nagellak.

 

Bron: http://www.OPI.com

Gezondheid

Om een goede hand- en nagelverzorging te realiseren, maak ik gebruik van de kwalitatief, hoogstaande verzorgingsproducten van de nieuwe O.P.I. Pro Spa Lijn. Deze is geïnspireerd op de gelaatsverzorging, geperfectioneerd voor handen en voeten! Zij stellen de gezondheid* en kwaliteit van de natuurlijke nagel op de eerste plaats en werken met natuurlijke ingrediënten, botanische extracten en bieden voor vele problemen een passende oplossing. Hiermee weten ze de perfecte hand- en nagelverzorgingsproducten te creëren.

 

Perfecte uitstraling

Wilt u een heerlijke en ontspannen behandeling met als resultaat mooie verzorgende en jongere uitziende handen met een perfecte uitstraling. Ga dan voor een Pro Spa Manicure.

Naast de diverse PRO SPA manicures voor de handen heeft O.P.I. ook een zeer complete lijn voor de cosmetische voetverzorging ontwikkelt. Met de PRO SPA Pedicure kunt u heerlijk uw voeten laten ontspannen, pamperen en verzorgen. Bij problemen/klachten aan de voeten, zoals likdoorns, overmatig eelt of schimmel, dan raad ik u aan om voor een “standaard” pedicure behandeling.


Mini Manicure

 • Handen reinigen en desinfecteren
 • Nagels vijlen of polijsten
 • Verzorgen van de nagelriemen

Duur: 15 min.
Prijs: € 17,50

Optioneel:

 • Inclusief Gellak (Gelish) | 35 minuten € 37,50

Manicure extra

Wilt u de handen extra aandacht geven, breidt uw behandeling dan uit met een heerlijke massage, pakking of hot towel scrub behandeling.

Selecteer in de online agenda altijd eerst uw gewenste behandeling en kies daarna bij “extra pedicure” uw gewenste aanvullende behandeling.

 • Hot Towel en Scrub | € 7,50
 • Hand- en onderarm massage  | € 10
 • Pakking/paraffine/masker/gloves | € 10
De meerprijs en tijd worden dan bovenop uw gewenste behandeling doorberekend.

 

*De producten van OPI zijn in eerste instantie ontwikkeld voor professionals, dus ze bieden hoge kwaliteit en een professionele uitstraling. Aan elke productlijn gaan tientallen jaren van research vooraf, met als belangrijkste uitgangspunt: de gezondheid en conditie van de natuurlijke nagel te behouden en te verbeteren.