– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 


Wilt u meer leren over het aanbrengen van een goede make-up of bent u op zoek naar de juiste tools? Zoekt u een leuke activiteit voor een (vrijgezellen)feest, een bijeenkomst van uw jaarclub, een verjaardagspartijtje of wilt u gewoon even iets gezelligs doen met uw vriendinnen, collega’s of familie?

Organiseer dan eens een leuke, nuttige en leerzame workshop in een ontspannen privésfeer, om de fijne kneepjes van het vak te leren. Tot 2 personen kan dit in mijn schoonheidssalon, bij meerdere deelnemers verzorg ik de workshops graag bij u op locatie en neem ik alles mee. Het enige belangrijke is enthousiasme, een goed humor en gezelligheid.

Dus wilt u het geheim van een perfecte huid, een stralende tint en een onberispelijke make-up leren? In de workshops leer ik u er alles over en krijgt u alle benodigde tips, tricks en tools. Stap voor stap, leg ik u uit, hoe u bij uzelf een verzorgende make-up kunt aanbrengen. En daarna gaat u echt zelf aan de slag. Vanaf de huidreiniging tot aan de finishing touch, leert u om uw schoonheid het beste tot zijn recht te laten komen.

De workshop is gericht op het geven van een perfecte eigen verzorging en is geen verkoopparty. Bent u enthousiast over de producten en wilt u deze na de workshop aanschaffen, dan is dit uiteraard mogelijk. Om iedereen te kunnen helpen, geef ik de workshops in kleine groepjes (min. 3 en max 8) en duren +/- 2 uur. Door in kleine groepjes te werken, heb ik de tijd om iedereen te voorzien van een persoonlijk advies.

Indicatie van workshops:

Persoonlijk advies (dit is alleen mogelijk in de schoonheidssalon), basis make-up, naturel make-up, hoe maak ik smokey eyes,  feest en party make-up, trend make-up van dit seizoen,  tiener make-up, 55+ huid en “hoe ga ik daar mee om”, make-up uit jouw eigen toilettas, manicure en de workshop huidverzorging “hoe verzorg ik thuis mijn huid”.

Tarieven Details Prijs
1 – 2 personen workshop in de salon 2 uur p.p. € 45
3 – 5 personen workshop op locatie 2 uur p.p. € 35
6 – 8 personen workshop op locatie 2 uur p.p. € 25

Heeft u omtrent de invulling van de workshops nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.  Zo kan ik samen met u,  uw wensen door spreken, desgewenst een workshop samenstellen en er samen met u een leuke invulling aangeven.

Note: de workshops worden overdag (op locatie in Apeldoorn*)  in groepen van 3 tot 8 personen gegeven. Meer deelnemers is in overleg.

*binnen een straal van 10 kilometer in de nabij gelegen dorpen gegeven.