– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

In verband met het Coronavirus (COVID-19) en de versoepeling van de maatregelen die de overheid heeft aangekondigd ben ik uiteraard overgegaan tot het nemen van aanvullende stappen.

Ik houd mij strikt aan de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten en het ProVoet Covid-19 Hygiëneprotocol Pedicurepraktijk. Waarbij de richtlijnen vanuit het RIVM altijd leidend is. Daarom wil ik u vragen om de “Gezondheidscheck voor klanten te doorlopen. Doe nu de GEZONDHEIDSCHECK voordat u bij mij komt.

Lees ook de consumenten poster van de ANBOS

 

Beleid / Protocol

In het kader van de maatregelen rond het coronavirus volgen er daardoor een aantal wijzigingen in ons beleid.

 

Uw afspraak

Na het maken van een afspraak ontvangt u een bevestigingsmail. Hierin staan een aantal linkjes die verwijzen naar onze website.

De dag of avond voorafgaand aan uw bezoek, check ik eerst telefonisch en/of schriftelijk (via de herinneringsmail) uw gezondheid, waarbij ik uitsluit dat u als cliënt het COVID-19 heeft. In deze mail staan evt instructies wat u moet doen of wat u eventueel nog bij een afspraak mee moet nemen.

 • Bij binnenkomst: desinfecteer uw handen met de daarvoor bestemde desinfectie
 • Kom alleen, zonder begeleiding (indien mogelijk)
 • Ik vraag u bij voorkeur om op het exact afgesproken tijdstip aanwezig te zijn (zeker niet te laat) en niet eerder dan 5 minuten voor aanvang te verschijnen
 • Ik verzoek u de 1,5 m afstand zoveel mogelijk in acht te houden t.o.v. de andere aanwezigen
 • Op dit moment bied ik u geen consumptie aan, u mag natuurlijk zelf een flesje water meenemen.

Bij klachten, verzoek ik u de afspraak te verplaatsen

In de salon is het vermijden van fysiek contact onmogelijk. Zolang u geen klachten heeft m.u.v. Hooikoorts (koorts, hoesten, niezen, luchtweginfecties) bent u van harte welkom voor uw afspraak.

Ondervindt u één van bovenstaande klachten, dan verzoek ik u de afspraak te verplaatsen naar een ander moment. In uw afspraak bevestiging staat een link indien u de afspraak wilt verplaatsen.

 

Gezondheid van mijzelf

Elke dag controleer ik mijzelf en mijn gezinsleden op coronagerelateerde gezondheidsklachten. Indien ik of een van hun klachten hebben, zal de afspraak afgezegd worden. Behandelingen zullen dan worden gestaakt tot ik of mijn huisgenoten tenminste 24 uur klachten vrij zijn. Ik reken hierbij op uw begrip.

 

Extra voorzorgsmaatregelen

De gezondheid van mijn klanten en onszelf staat voorop. Naast de standaard hygieneprocedures, neem ik deze periode extra voorzorgsmaatregelen;

 • Ik werk met een face shield
 • Ik draag zorg om zoveel mogelijk 1,5 m afstand van elkaar te kunnen houden
 • Ik geef geen hand meer ter begroeting
 • Ik was en desinfecteer mijn handen nog vaker en werk indien nodig met handschoenen aan
 • Ik draag mondkapjes
 • De deur klinken, pinapparaat, Behandelstoelen etc worden na elk bezoek gereinigd./
 • De salon wordt extra vaak schoongemaakt en geventileerd

Hartelijk dank voor u begrip!