Janssen Cosmetics – cosmetische producten met medische voordelen

  • Biotechnologische werkstoffen
  • Algelogie, phytotherapie, etherische oliën en kruiden
  • Geschikt voor elk huidtype
  • Geschikt voor man en vrouw
  • Stamcellen voor bescherming van DNA
  • Verbeteren van huidstructuur
  • Verbetering huidconditie
  • 50 % hoogwaardige werkstoffen
  • Gezichtsbehandelingen met zichtbare resultaten

Janssen Cosmetics biedt huidverzorging op basis van cosmeceuticals. Cosmetische producten op basis van regelgeving en werkstoffen uit de farmacie. Wat inhoudt: dat de kwaliteit van de producten onderbouwd zijn door wetenschappelijke productontwikkeling, dermatologische testen en werkzaamheidonderzoek door huidartsen, na de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld en de veiligheid daarvan bewezen is.

Huidverzorging met een farmaceutische invloed

Het zijn schoonheidsproducten die qua ontwikkeling ruim voorlopen op de markt. Ze lopen uiteen met hoge actieve bestanddelen met bewezen effect op zowel cosmetisch als farmaceutische basis (cosmeceutical), wat betekent dat de producten een medische achtergrond hebben en hiervoor voortdurend onder strenge controle en medisch toezicht staan. Deze producten voorzien de specifieke behoefte van ieder huidtype. De dermatologische testen bewijzen dat de producten zeer zichtbare en merkbare resultaten opleveren.

Maar wat zijn cosmeceuticals nou precies?

Cosmetische producten bevatten biologische actieve werkstoffen met medische voordelen. Dermatologisch onderzoek heeft aangetoond dat cosmetische producten met bio-actieve ingrediënten veel betere resultaten leveren dan de regulieren cosmetische ingrediënten.

Cosmetica moet altijd voldoen aan de cosmetische wetgeving, de cosmeceuticals onderscheiden zich hieraan doordat ze ook moeten voldoen aan de farmaceutische/medische wetgeving.

De toepassing van een cosmetisch product is anders dan bij een farmaceutisch product. Cosmetische producten zijn niet gecontroleerd door medische autoriteiten en de duur van gebruik is onbeperkt, terwijl bij een medisch product de duur van de toepassing vaak tijdelijk is. Juist hierdoor onderscheid JANSSEN COSMETICS zich van de conventionele cosmetica merken. Er zijn ook maar weinig merken in Nederland die aan deze strenge eisen voldoen.


Hoge gedoseerde ingrediënten

JANSSEN COSMETICS biedt met de Cosmeceuticals een groot aantal individuele huidbehandelingen met hoog gedoseerde ingrediënten (in de puurste vorm) die uitsluiten door schoonheidsspecialistes/ – salons mogen worden uitgevoerd. De producten bevatten moleculen met precies de juiste grote, zodat de huid deze herkent en moeiteloos opneemt. Hierdoor vermindert ook de kans op huidreacties. Ze bevatten een combinatie van phytotherapie, biotechnologie, algenlogie, etherische oliën en kruiden. Allen op natuurlijke basis, niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen of minerale oliën.

Janssen Cosmetics bestaat uit zuivere natuurproducten van de beste kwaliteit, waarbij de natuurlijke balans en bescherming van uw huid volledig behouden blijft. Het hoge percentage (30-50%) aan werkzame actieve werkstoffen, zorgt dat uw huid tijdens een behandeling een ware boost krijgt en bij dagelijks gebruik zorgt het voor een algehele verbetering van de huidconditie. De producten vertragen op een zeer doeltreffende manier de eerste tekenen van huidveroudering en zorgen voor optimale voeding en verzorging van uw huid.

Veel keuze, verschillende verzorgingslijnen

Janssen Cosmetics hanteert verschillende behandel- en verzorgingslijnen: van basis tot aan luxueuze anti aging. Ook bieden zij regelmatig een seizoensbehandeling, waarin de nieuwste producten zijn verwerkt.

De producten zijn voor elk huidtype geschikt en op maat samen te stellen voor een effectieve huidverbetering.  Een perfect hoogwaardig product, dat aan de eisen van de medische wetgeving voldoet.


Behandeling op maat, iedere huid een andere aanpak

Geen huid of wens is hetzelfde. Daarom is het altijd mogelijk om uw gezichtsbehandeling verder uit te breiden met een powerbooster (speciale peelings, ampullen of maskers), apparatuur of een deelbehandeling (verven, harsen).

Wilt u ook eens een behandeling met het merk Janssen Cosmetics ervaren? Kom dan eens kennismaken met onze introductiebehandeling.

Bekijk de behandelingen

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
anbos-wit
ggd-wit-klein-2