Schoonheidssalon Artemystic is van 25 juli t/m 15 augustus 2021 gesloten en niet bereikbaar.

De online agenda is voor het maken van een afspraak wel geopend.

Producten kunt u alleen via onze partner webshops bestellen en laten bezorgen. Kies daarom de optie > bezorgen.

Cosmeceutical

De kwaliteit van de producten zijn onderbouwd door wetenschappelijke productontwikkeling, dermatologische testen en werkzaamheid onderzoeken door huidartsen, die na de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld en de veiligheid daarvan bewezen is.

Cosmetica moet altijd voldoen aan de cosmetische wetgeving, de cosmeceuticals onderscheiden zich hieraan doordat ze ook moeten voldoen aan de farmaceutische/medische wetgeving. De toepassing van een cosmetisch product is anders dan bij een farmaceutisch product. Cosmetische producten zijn niet gecontroleerd door medische autoriteiten en de duur van het gebruik is onbeperkt, terwijl bij een medisch product de duur van de toepassing vaak tijdelijk is. Juist hierdoor onderscheid JANSSEN COSMETICS zich van de conventionele cosmetica merken. Er zijn ook maar weinig merken in Nederland die aan deze strenge eisen voldoen.

 

Biotechnologische werkstoffen

Cosmetische producten bevatten biologische actieve werkstoffen met medische voordelen. Dermatologisch onderzoek heeft aangetoond dat cosmetische producten met bio-actieve ingrediënten veel betere resultaten leveren dan de regulieren cosmetische ingrediënten.