– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

Biotechnologische werkstoffen

In een laboratorium verwerkte natuurlijke ingrediënten. Vanwege dit verwerkingsproces kan de effectiviteit van deze ingrediënten wel tot 50 keer vergroot worden. Het doel is om een werkstof een ‘active’ te creëren die door de huid herkend wordt en waar de huid snel en positief op reageert. Omdat biotechnologische werkstoffen vaak huid identiek zijn worden ze zeer goed door de huid verdragen. ‘

Peptiden

Moleculen die uit korte ketens aminozuren bestaan. Peptiden werken als geleiders van actieve ingrediënten, waardoor deze in de diepere huidlagen terecht komen. Zonder peptide kunnen de stoffen niet diep genoeg komen.

Plantstamcellen

Uit oa. tomaten, druiven, frambozen en cactusvijg. Deze cellen komen in elke plant voor en hebben de unieke eigenschap dat ze zichzelf kunnen vernieuwen. In de huid werken ze op verschillende manieren en kunnen ze voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo beschermen ze bijvoorbeeld de huideigen volwassen stamcellen door hun omgeving in optimale conditie te houden. Plantstamcellen die Lookx in haar skincare gebruikt zijn zeer geconcentreerd, waardoor ze goed in de verschillende huidlagen worden opgenomen en effectief hun werk kunnen doen. Door toevoeging van peptiden worden deze stoffen nog dieper in de huid gebracht.

Retinol

Een wetenschappelijk erkend krachtig anti-ageing ingrediënt strijkt fijne lijntjes en rimpels zichtbaar gladder, houdt onzuiverheden op afstand, verbetert de teint en textuur, verminderd pigmenten, geeft volume, stevigheid en laat uw huid ongelofelijk stralen? Retinol is een absolute ster onder de actieve werkstoffen! Retinol behoorde al tot de top der actieve werkstoffen, maar Lookx ontwikkelde een revolutionair nieuw Retinol complex gebaseerd op stamcellen van de coffea plant en direct liftende ingrediënten: Retinol 2ndG (second generation) producten behoren tot de krachtigste high performance huidverzorging systemen op de huidige cosmeticamarkt en vormen een one way ticket naar een stevigere, stralende huid. Vergeleken met andere anti-ageing behandelingen is deze Retinol zeer huidvriendelijk. Daarbij worden er natuurlijke ingrediënten gebruikt die geen schadelijke en chemische stoffen bevat. Wat het een ideale behandeling maakt voor mensen die veel stress ervaren, roken, weinig nachtrust hebben of na ziekte. Het is een echte oppepper voor de huid.

Derma skin massageprogramma

Is zeer resultaatgerichte en geïnspireerd op verschillende massagetechnieken (shiatsu, joint movement, bindweefsel en reflexologie). De combinatie van producten, behandeling en technieken versterken en vullen elkaar aan.

 

Micropigmenten

Kleine, fijn luxe parels die op de huid een prachtige glans en schittering geven. Door de fijne structuur hechten ze zeer goed aan de huid en verdwijnen bijvoorbeeld niet in de rimpeltjes van de oogplooi.

 

Vitamines en moisturizers

Vitamines verzorgen de huid optimaal en beschermen tegen invloeden van buitenaf. In de make up van LOOkX worden vitamine A, E en C en andere huidverzorgende ingrediënten in hoge werkzame percentages toegepast . Daarnaast werken de moisturizers gedurende de hele dag sterk hydraterend en verzachtend op de huid.

 

Mineralen en edelstenen

Geven een lange houdbaarheid aan de make-up. Het heeft een uniek hechtingsvermogen, zodat de make-up de gehele dag mooi blijft zitten.