LOOKX Skincare – producten voor huidverbetering met derma effect

 • Na de behandeling, direct zichtbare resultaten
 • Geschikt voor elk huidtype
 • Geschikt voor man en vrouw
 • Stamcellen voor bescherming van DNA
 • Verbeteren van huidstructuur
 • 80% hoogwaardige werkstoffen
 • Werkt tot diep in de lederhuid, waar huidverbetering begint en huidveroudering tegengaat.

Meer informatie over LOOkX

LOOkX Dermo Skincare – Wetenschap, trendy en innovatieve producten, die de diepere huidlagen bereiken en voor werkelijk hele snelle huidverbeterende resultaten zorgen. Ontwikkeld voor zelfbewuste mannen en vrouwen die hoge verwachtingen hebben van hun dagelijkse huidverzorging en hun huid in topconditie willen brengen en houden. LOOkX wordt geadviseerd door schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten en dermatologen.

Eerlijke producten van topkwaliteit met hoge eisen aan veiligheid van de producten en met respect voor mens, dier en natuur. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium in Europa.

Biotechnologische werkstoffen zijn in een laboratorium verwerkte natuurlijke ingrediënten. Vanwege dit verwerkingsproces kan de effectiviteit van deze ingrediënten wel tot vijftig keer vergroot worden. Het doel is om een werkstof een ‘active te creëren die door de huid herkend wordt en waar de huid snel en positief op reageert. Omdat biotechnologische werkstoffen vaak huididentiek zijn worden ze zeer goed door de huid verdragen. ‘

Peptiden zijn – moleculen- die uit korte ketens aminozuren bestaan. Peptiden werken als geleiders van actieve ingrediënten, waardoor deze in de diepere huidlagen terecht komen. Zonder peptide kunnen de stoffen niet diep genoeg komen.

Plantstamcellen –  uit oa. tomaten, druiven, frambozen en cactusvijg. Deze cellen komen in elke plant voor en hebben de unieke eigenschap dat ze zichzelf kunnen vernieuwen. In de huid werken ze op verschillende manieren en kunnen ze voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo beschermen ze bijvoorbeeld de huideigen volwassen stamcellen door hun omgeving in optimale conditie te houden. Plantstamcellen die Lookx in haar skincare gebruikt zijn zeer geconcentreerd, waardoor ze goed in de verschillende huidlagen worden opgenomen en effectief hun werk kunnen doen. Door toevoeging van peptiden worden deze stoffen nog dieper in de huid gebracht.

LOOkX gaat verder waar andere merken stoppen. Het derma-effect !

Janssen Cosmetics – cosmetische producten met medische voordelen

 • Biotechnologische werkstoffen
 • Algelogie, phytotherapie, etherische oliën en kruiden
 • Geschikt voor elk huidtype
 • Geschikt voor man en vrouw
 • Stamcellen voor bescherming van DNA
 • Verbeteren van huidstructuur
 • Verbetering huidconditie
 • 50 % hoogwaardige werkstoffen

Janssen Cosmetics biedt huidverzorging op basis van cosmeceuticals. Wat inhoudt: dat de kwaliteit van de producten onderbouwd  zijn door wetenschappelijke productontwikkeling, dermatologische testen en werkzaamheidonderzoek door huidartsen, na de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld en de veiligheid daarvan bewezen is.

Het zijn schoonheidsproducten die qua ontwikkeling ruim voorlopen op de markt. Ze lopen uiteen met hoge actieve bestanddelen met bewezen effect op zowel cosmetisch als farmaceutische basis (cosmeceutical), wat betekent dat de producten een medische achtergrond hebben en hiervoor voortdurend onder strenge controle en medisch toezicht staan. Deze producten voorzien de specifieke behoefte van ieder huidtype. De dermatologische testen bewijzen dat de producten zeer zichtbare en merkbare resultaten opleveren.

Maar wat zijn cosmeceuticals nou precies?
Cosmetische producten bevatten biologische actieve werkstoffen met medische voordelen. Dermatologisch onderzoek heeft aangetoond dat cosmetische producten met bio-actieve ingrediënten veel betere resultaten leveren dan de regulieren cosmetische ingrediënten.

Cosmetica moet altijd voldoen aan de cosmetische wetgeving, cosmeceuticals onderscheiden zich hieraan doordat ze ook moeten voldoen aan de farmaceutische/medische wetgeving.

De toepassing van een cosmetisch product is anders dan bij een farmaceutisch product. Cosmetische producten zijn niet gecontroleerd door medische autoriteiten en de duur van gebruik is onbeperkt, terwijl bij een medisch product de duur van de toepassing vaak tijdelijk is. Juist hierdoor onderscheid JANSSEN COSMETICS zich van de conventionele cosmetica merken. Er zijn maar weinig merken in Nederland die aan deze strenge eisen voldoen.

JANSSEN COSMETICS biedt met de Cosmeceuticals een groot aantal individuele huidbehandelingen, die uitsluiten door schoonheidsspecialistes/ – salons worden uitgevoerd. De producten bevatten moleculen met precies de juiste grote, zodat de huid deze herkent en moeiteloos opneemt en bevatten een combinatie van phytotherapie, biotechnologie, algenlogie, etherische oliën en kruiden. Allen op natuurlijke basis, niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen en geen minerale oliën. Janssen Cosmetics bestaat  uit zuivere natuurproducten van de beste kwaliteit, waarbij de natuurlijke balans en bescherming van uw huid volledig behouden blijft.

Het hoge percentage (30-50%) aan werkzame actieve werkstoffen, zorgt dat uw huid tijdens een behandeling een ware boost krijgt en bij dagelijks gebruik zorgt het voor een algehele verbetering van de huidconditie.

Janssen Cosmetics heeft voor ieder huidtype een aparte verzorgingslijn: Dry, Sensitive, Oily, Combination,Ddemanding, Men, Mature skin, en Platinum Care. De behandelingen met Janssen Cosmetics bestaan uit o.a. fruitzuur behandelingen, modelage- en vliesmaskers.

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
gelish
ggd-wit-klein-2