LOOKX Skincare – producten voor huidverbetering met derma effect

 • Na de behandeling, direct zichtbare resultaten
 • Geschikt voor elk huidtype
 • Geschikt voor man en vrouw
 • Stamcellen voor bescherming van DNA
 • Verbeteren van huidstructuur
 • 80% hoogwaardige werkstoffen
 • Werkt tot diep in de lederhuid, waar huidverbetering begint en huidveroudering tegengaat.
 • Huidverbetering vanaf 30+ , pre-, healthy-, anti- en pro- aging

LOOkX direct werkzaam in de epidermis en dermis

Gaat u voor kwalitatief hoogwaardige producten met direct snelle huidverbeterende resultaten? LOOkX Skincare gaat verder waar andere merken stoppen.

LOOkX Dermo Skincare – staat voor wetenschap, trendy en innovatieve producten, die de diepere huidlagen bereiken en voor werkelijk hele snelle huidverbeterende resultaten zorgen. Ontwikkeld voor zelfbewuste mannen en vrouwen die hoge verwachtingen hebben van hun dagelijkse huidverzorging en daarbij hun huid in topconditie willen brengen en houden. LOOkX wordt geadviseerd door schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten en dermatologen.

 

Biologisch, innovatieve formules, plantstamcellen

Lookx Skincare maakt gebruik van eerlijke producten van topkwaliteit met biotechnologische werkstoffen (natuurlijke ingrediënten), zeer krachtige en effectieve ingrediënten, zoals peptiden, plantstamcellen (druif, framboos, tomaat, cactusvijg) en een nieuwe generatie van Retinol*. Deze ingrediënten werken diep in de dermis, daar waar de eigen stamcellen van de huid voorkomen, voor zeer snelle huidverbeterende resultaten. Lookx is daarnaast vrij van minerale olie, ongeparfumeerd, niet op dieren getest  en stelt hoge eisen aan veiligheid van de producten met respect voor mens, dier en natuur.

 • Biotechnologische werkstoffen –  in een laboratorium verwerkte natuurlijke ingrediënten. Vanwege dit verwerkingsproces kan de effectiviteit van deze ingrediënten wel tot vijftig keer vergroot worden. Het doel is om een werkstof een ‘active’ te creëren die door de huid herkend wordt en waar de huid snel en positief op reageert. Omdat biotechnologische werkstoffen vaak huididentiek zijn worden ze zeer goed door de huid verdragen. ‘
 • Peptiden– moleculen die uit korte ketens aminozuren bestaan. Peptiden werken als geleiders van actieve ingrediënten, waardoor deze in de diepere huidlagen terecht komen. Zonder peptide kunnen de stoffen niet diep genoeg komen.
 • Plantstamcellen –  uit oa. tomaten, druiven, frambozen en cactusvijg. Deze cellen komen in elke plant voor en hebben de unieke eigenschap dat ze zichzelf kunnen vernieuwen. In de huid werken ze op verschillende manieren en kunnen ze voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo beschermen ze bijvoorbeeld de huideigen volwassen stamcellen door hun omgeving in optimale conditie te houden. Plantstamcellen die Lookx in haar skincare gebruikt zijn zeer geconcentreerd, waardoor ze goed in de verschillende huidlagen worden opgenomen en effectief hun werk kunnen doen. Door toevoeging van peptiden worden deze stoffen nog dieper in de huid gebracht.
 • Retinol – een wetenschappelijk erkend krachtig anti-ageing ingrediënt strijkt fijne lijntjes en rimpels zichtbaar gladder, houdt onzuiverheden op afstand, verbetert de teint en textuur, verminderd pigmenten, geeft volume, stevigheid en laat uw huid ongelofelijk stralen? Retinol is een absolute ster onder de actieve werkstoffen! Retinol behoorde al tot de top der actieve werkstoffen, maar Lookx ontwikkelde een revolutionair nieuw Retinol complex gebaseerd op stamcellen van de coffea plant en direct liftende ingrediënten: Retinol 2ndG (second generation) producten behoren tot de krachtigste high performance huidverzorging systemen op de huidige cosmeticamarkt en vormen een one way ticket naar een stevigere, stralende huid. Vergeleken met andere anti-ageing behandelingen is deze Retinol zeer huidvriendelijk. Daarbij worden er natuurlijke ingrediënten gebruikt die geen schadelijke en chemische stoffen bevat. Wat het een ideale behandeling maakt voor mensen die veel stress ervaren, roken, weinig nachtrust hebben of na ziekte. Het is een echte oppepper voor de huid.

 


Unieke Derma skin massageprogramma

Het unieke Derma skin massageprogramma is zeer resultaatgerichte en geïnspireerd op verschillende massagetechnieken (shiatsu, joint movement, bindweefsel en reflexologie). Een standaardbehandeling is er niet. Elke behandeling wordt aangepast aan uw wensen en doelen. De combinatie van producten, behandeling en technieken versterken en vullen elkaar aan.

LOOkX maakt haar beloftes waar. De behandelingen zijn uniek, en niet te vergelijken met standaard schoonheidsbehandelingen. Er wordt gebruik gemaakt van o.a. speciale maskers en patches in combinatie met de populaire LOOkX derma skin massage.

LOOkX gaat verder waar andere merken stoppen. Het derma-effect !


Ook starten?

Voordat u start met een LOOkX behandeling maak ik – als huidcoach – met behulp van een computerprogramma een uitgebreide huidanalyse die de basis vormt van uw persoonlijke huidverbeteringsprogramma.

Uitbreiding van uw behandeling

Wilt u nog meer uit uw behandeling halen? Alle LOOkX behandeling zijn naar wens uit te breiden met onze krachtpatsers (lipmasker, prof collageen wet maskers, patches en fruitzuren), specialistische massages (bv. bindweefselmassage of cupping), apparatuur of deelbehandelingen (epileren (modelleren), harsen, verven). Vraag naar de mogelijkheden in onze salon.

Bekijk de behandelingen

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
anbos-wit
ggd-wit-klein-2