Orenna

Intensieve kleuren van hoge Duitse kwaliteit voor het verven wimpers en wenkbrauwen.

RevitaLash en RevitaBrow

Snel en op natuurlijke wijze langere en vollere wimpers, zonder extentions? Het kan met RevitaLash, deze nr 1 verbetert uw natuurlijke wimpers zichtbaar in lengte, volheid en dikte. 

Of bezit binnen slechts 12 weken mooie volle en meer gedefinieerde wenkbrauwen met het RevitaBrow Advanced Wenkbrauwserum

Producten verkrijgbaar in 1,5 ml. of 3 ml.

Nadat de vrouw van de Amerikaanse oogarts, Dr. Michael Brinkenhoff, herstelde van borstkanker bleek dat zij door de vele chemo behandelingen en bestralingen dat zij nog nauwelijks wimpers over had. De wimpers die er nog wel zaten bleken ernstig beschadigd. Hij ontdekte door zijn werk als oogarts, dat patiënten door toediening van een bepaald oogmedicijn op den duur altijd langere en vollere wimpers kregen. Door het specifieke ingrediënt uit de medicijnen te achterhalen heeft hij dit weten door te ontwikkelen en is het merk Revitalash ontstaan.

Hoe gebruikt u RevitaLash / RevitaBrow

U gebruikt Revitalash en RevitaBrow in kuurverband. De eerste resultaten zijn al binnen een paar weken zichtbaar. De kuur duurt 12 weken, waarbij u dagelijks, afhankelijk welk product u gebruikt, 1x het serum aanbrengt op wimperrand of wenkbrauw,. Revitalash/ RevitaBrow adviseert u om na de kuur het serum gemiddeld 1-2 per week als onderhoud te blijven gebruiken.

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
anbos-wit
ggd-wit-klein-2