LOOkX skincare heeft wat nieuws. Vanaf 19 augustus ga ik werken met een nieuwe indeling van LOOkX behandelingen. Ook zijn er een aantal nieuwe en intensieve producten aan het assortiment toegevoegd. Dit betekent dat ik nog effectiever met uw huid aan de slag ga. Ook voor u wordt het overzichtelijker. U hoeft maar te kiezen uit 3 behandelmomenten van 45, 60 of 90 minuten. Aan de hand van een Personal skin plan (een persoonlijk huidverbeteringsplan met uw doelstellingen) gaan we samen het beste uit uw huid halen.

 

Wat verandert er:

 • Nieuwe behandelingen voor specifieke doeleinden: zoals voor de vochtarme huid, de vermoeide, gestreste huid, voor de huid met verkleuringen, voor de acne huid en voor de gevoelige huid.
 • De Quick fix behandelingen duren 45 minuten.  Ideaal voor een kuurverband of een goede behandeling voor lager budget en daardoor voor iedere portemonnee toegankelijk. Bij een kuur ondergaat u één keer in de week gedurende vier tot zes weken, een korte effectieve behandeling voor snel en intensief resultaat. In verband met de intensiteit boeken wij deze bij voorkeur boeken in het voor- en najaar.
 • De Regular routine behandelingen duren 60 minuten. Hoge effectieve behandelingen in relatief korte tijd.
 • De Take your time behandelingen duren 90 minuten. Hoge effectieve behandelingen gecombineerd met derma effect massages, aangepast aan het huidtype.
 • De upgrades heten voortaan Krachtpatsers. Denk hierbij aan de nieuwe lifting hyaluronic acid patches, een collageen maskers, anti-ageing masker, peeling en lip masker.
 • Tot slot hebben we nog een DeLuxe behandeling deze duurt 120 minuten. Ervaar deze hoge effectieve behandeling gecombineerd met luxe. Treat yourself!

 

Wat blijft er:

 • Meer dan 25 jaar kennis, ervaring en passie om het beste uit uw huid te halen
 • LOOkX Skintechnology
  LOOkX werkt met de allerhoogste percentages geconcentreerde werkstoffen. De effectiviteit van een product kan daarmee tot wel 50x versterkt worden! LOOkX Skintechnology combineert innovatieve plantstamcel therapie met peptides, waardoor de stoffen huideigen worden. Hierdoor kunnen ze doordringen tot de diepere huidlagen en worden de producten extreem goed opgenomen.
  Het product doet direct zijn werk, maar werkt ook de hele dag door! En dat is natuurlijk heel belangrijk voor o.a. pollution bescherming en anti-ageing.
 • Het LOOkX laboratorium staat in Zwitserland en heeft eco-cert certificering. De unieke huidverzorgende make up maakt het assortiment compleet.
 • Plantstamcellen
  LOOkX Skincare maakt gebruik van verschillende plantstamcellen in haar producten, onder andere van tomaten, druiven, frambozen en de cactusvijg. Deze cellen komen in elke plant voor en hebben als unieke eigenschap dat ze zichzelf kunnen vernieuwen. In de huid werken ze op verschillende manieren en kunnen ze voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo beschermen ze bijvoorbeeld de huideigen volwassen stamcellen door hun omgeving in optimale conditie te houden. De plantstamcellen die LOOkX in haar skincare gebruikt zijn zeer geconcentreerd, waardoor ze goed in de verschillende huidlagen worden opgenomen en effectief hun werk kunnen doen. Vaak worden er peptiden aan toegevoegd om ze nog dieper in de huid te laten dringen.
 • Peptiden
  Om dit soort werkstoffen op de juiste manier in de huid te krijgen, bevatten alle LOOkX Skincare producten peptiden – moleculen – die uit korte ketens aminozuren bestaan. Peptiden werken als geleiders van actieve ingrediënten, waardoor deze in de diepere huidlagen terecht komen.

Klik hier voor de nieuwe Treatment card. Hierop vindt u alle informatie over de nieuwe behandelingen.

 

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
anbos-wit
ggd-wit-klein-2