– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

Informatie over intakegesprek permanente make-up

Uw afspraak begint bij Bert, hij is onze PMU – specialist. Hij informeert, analyseert en luistert naar uw wensen. Aansluitend geeft hij u een passend advies.

 

Medicijngebruik

Tijdens het intakegesprek dient u onze PMU specialist te informeren over uw medische zaken en medicijngebruik. Voordat onze specialist verder kan gaan, dient u eerst een *Informed Consent formulier (gezondheidsverklaring) in te vullen en deze te ondertekenen. Nadat het formulier is ingevuld, zal hij samen met u de juiste kleur wenkbrauw, eyeliner of eyelash bepalen. Bij het bepalen hiervan wordt gelet op de tint van de huid, de vorm, kleurwensen en wordt er bepaald of u een koele of warme ondertoon heeft.

Voorafgaand aan deze behandeling zal er – na toestemming – eerst een vooraf foto worden genomen. Bij het plaatsen van de wenkbrauwen zal eerst de vorm worden voorgetekend. Hierna kunt u besluiten wat u wilt, en/of overgaan tot plaatsing of  liever nog even nadenken, ook dat is geen probleem. Bij twijfel zetten wij namelijk geen PMU! Pas als u volledig overtuigd en akkoord bent, zal er begonnen worden met het plaatsen van de gewenste permanente make-up.


Verdovende Emla crème
 (aan te vragen bij de huisarts)

Permanente make-up kan gevoelig zijn. Om de gevoeligheid te verminderen mag u voorafgaand aan de behandeling verdovende crème (Emla) aanbrengen. Deze crème is aan te vragen via uw huisarts.

 

*Informed Consent (gezondheidsverklaring): Dit formulier wordt door u ingevuld en ondertekend. Indien iemand niet gezond is kan de behandeling grote invloed hebben op zijn gezondheid en omgekeerd kan een ziektebeeld het resultaat van de pigmentatie ernstig verstoren. Een gezondheidsverklaring is door de GGD en bij wet verplicht gesteld en voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Het formulier wordt met u doorgenomen en besproken en zal daarna bij uw gegevens bewaard worden. Indien het formulier niet is ondertekend, zal de permanente make-up behandeling niet plaatsvinden.