– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

Verloop van de behandeling

Wat is permanente make-up (PMU)?

PMU is het aanbrengen van een cosmetische tatoeage. Een uniek een uiterst veilige methode waarbij d.m.v. kleine naaldjes, pigment in de bovenste huidlaag wordt aangebracht. Via verschillende technieken worden wenkbrauwen en ogen gecorrigeerd en laten zij uw ogen spreken. Pigmenten zijn in vele kleuren verkrijgbaar en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

 

Hoelang blijft permanente make-up (PMU) aanwezig en is er een nabehandeling nodig?
Het resultaat van de pigmenten is niet blijvend. De PMU blijft gemiddeld 2 – 5 jaar mooi, afhankelijk van leefwijze, kleur, leeftijd en plaats van de permanent make-up. In de loop der tijd zal het pigment vervagen, omdat het proces van huidvernieuwing gewoon doorloopt. Een nabehandeling kunt u het beste pas nemen als de kleur dermate vervaagt dat u geneigd bent om het bij te gaan tekenen. Meestal volstaat men met 1 opfris behandelingen.

 

Permanente eyeliner

Bij het aanbrengen van uw permanente eyeliner wordt er eerst naar uw wensen geluisterd. Onze PMU-specialist zal eerst een intakegesprek houden om daarna alle mogelijkheden met u door te spreken. Hierbij wordt rekening gehouden met uw oogopslag, -kleur en -vorm. Er zijn meerdere eyeliner technieken mogelijk. Van een subtiele lijn tot aan een dubbele eyeliner.

  1. Eyelash– geeft een natuurlijke en volle oogopslag, hierbij wordt een subtiel lijntje altijd tussen de wimperharen in gepigmenteerd.
  2. Eyeliner– geeft een volle look en biedt mogelijkheden om correcties toe te passen, hierbij wordt er een lijntje tussen en boven de wimperharen gepigmenteerd. Met deze techniek kunnen “te kleine” of “te grote” ogen, optisch in de juiste verhoudingen worden gebracht. Een eyeliner begint bij de neushoek met een dunne lijn wat meestal naar de zijkanten wat dikker uitloopt.
  3. Dubbele Eyeliner– naast een donkere “eyeliner” wordt daarboven een extra kleur naar wens gepigmenteerd.

 

Permanente wenkbrauwen

Een unieke methode waarbij de niet van echt te onderscheiden haartjes worden gecreëerd met een heel fijn naaldje. Geschikt voor wie geen of bijna geen wenkbrauwen heeft, maar ook om wenkbrauwen voller te maken.

Wenkbrauwen zijn belangrijk en zeer bepalend voor uw gezicht. Ze geven uw ogen uitdrukking en laten ze spreken. Daarnaast zorgen zij – in uw gezicht – voor een heldere uitstraling.

Een onregelmatige haargroei of een dunne wordende wenkbrauw wordt met permanente make-up gecorrigeerd, hierdoor ontstaat er weer een gelijkmatige wenkbrauw. U ontvangt eerst een uitgebreide intake met onze PMU – specialist. Na het bespreken van uw wensen, techniek, kleur en vorm, tekent de specialist de wenkbrauwen voor. Na goedkeuring van vorm, kleur, techniek en ondertekening, wordt er vooraf een foto gemaakt en begint hij met pigmenteren.

  1. Hairstroke 3D– geeft een natuurlijke look. Het is de nieuwste 3D techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. De haartjes zijn flinterdun en niet van echt te onderscheiden en worden met een speciaal ontworpen naaldmodule aangebracht. Bij deze techniek worden schetsen in de huid gezet waar pigment in achterblijft. De behandeling is nagenoeg pijnloos.
  2. Shadow– geeft een volle natuurlijke wenkbrauw. Met de inschaduw techniek wordt de wenkbrauw zacht geschaduwd. Ideaal als u van nature wel een mooie wenkbrauw heeft maar als bv de wenkbrauw op bepaalde plekken littekens of minder haargroei bevat.

 

Nabehandeling

Na de behandeling ontvangt u instructies voor de nazorg mee. De kleur vertoont na de pigmentatie -in bijna alle gevallen- veel donkerder dan dat het uiteindelijke resultaat zal zijn. De genezingstijd bedraagt ongeveer een week. Algemene gezondheid en lichamelijk conditie spelen hierbij een rol. Tijdens het genezingsproces kan de tatoeage jeuken. Na 4 – 6 weken krijgt u een noodzakelijke nabehandeling waarin de wenkbrauwen gecontroleerd worden op herstel. Het kleurverlies zal na de eerste behandeling met nog ongeveer 50% gaan afnemen en de ontstane korstjes zullen eraf vallen. Dit pigmentverlies wordt in de nabehandeling bijgewerkt. Verder kan een kleine aanpassing of correctie op het model gewenst zijn. Tijdens de nabehandeling wordt ook dit gecorrigeerd. Een vervolgafspraak voor deze nabehandeling(en) wordt direct na het zetten, ingeboekt.

 

Opfris behandeling

Permanente make-up wordt geplaatst in de lederhuid. Hierdoor is plaatsing eigenlijk niet permanent. Door natuurlijke vernieuwing van de huid en UV-licht zal de pigmentatie na 1,5 – 2 jaar vervagen. Om de Permanente make-up op zijn mooist te houden, adviseren wij u om dit elk jaar bij te werken. De opfris behandelingen vinden met tussenpozen van anderhalf tot twee jaar plaats, maar dit kan ook pas na vijf jaar zijn. Dit proces is persoonsgebonden en is onvoorspelbaar. Als u al permanente make – up heeft dan kunt altijd een jaarlijks gratis check door ons laten uitvoeren of het bijwerken nodig is.

De genoemde prijzen voor de Permanente Make-up Refresh behandelingen, gelden uitsluitend voor cliënten die de Permanente Make-up in onze salon hebben gezet. (Het maakt dan niet uit of u de opfris behandelingen na één jaar of na 5 jaar laat bijwerken).

 

Gezondheid

Als u lijdt aan één van de onderstaande gezondheidsklachten wordt PMU afgeraden. Raadpleeg alvorens de arts.

– diabetes, contactallergie, hemofilie, chronische huidziekte, immuunstoornis, hart- en vaatafwijkingen, gebruik anti-stollingsmiddelen, op plaatsen waar u plastische chirurgie of radiotherapie heeft ondergaan, op plaatsen waar zich bulten of donkere moedervlekken bevinden, zwellingen of andere vormen van irritatie op uw lichaam zitten.