Artemystic- Aandacht voor uzelf in de sfeer van thuis

Mijn naam is Diana Grotegoed, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure en nagelstyliste (met ruim 15 jaar ervaring). Ik woon en werk samen met mijn partner Bert van de Scheur, gediplomeerd permanent make-up specialist. Samen hebben wij twee lieve dochters, Lynn en Senna.

Ontspanning en huidverbetering

Onze Schoonheidssalon is gevestigd aan het Sarabandeplein 46 in Apeldoorn en bevindt zich op de eerste verdieping. In de wijk Zuidbroek (Apeldoorn Noord). In onze sfeervolle, veelzijdige en persoonlijke salon wordt ontspanning en huidverbetering perfect met elkaar gecombineerd. Naast een aantal specialisaties zoals behandeling van o.a. de 30+ huid, anti-aging, permanente make up en (bruids) visagie, kunt u terecht voor een deskundig advies.

Innovatieve producten

Om uw huid op een natuurlijke manier te verbeteren en in optimale balans en huidconditie te brengen of te houden, maak ik gebruik van innovatieve producten op basis van duurzame biotechnologische ingrediënten, kruiden, plantstamcellen, peptiden en etherische oliën. Deze producten zijn hypo-allergeen, vrij van allergenen parfums, dierproefvrij, vrij van agressieve conserveringsmiddelen en vrij van dierlijke producten.

Respect en integriteit

Alle behandelingen geven wij op basis van respect en integriteit, waarbij natuurlijk een vleugje humor niet vergeten wordt. Naast een rustige en mooi ingerichte schoonheidssalon met professionele apparatuur (met tijdens de koudere dagen een heerlijk verwarmde stoel), wordt er gewerkt volgens de H.A.M. code (hygiene, arbeid en milieu), daarnaast is kwaliteit belangrijk en volgen wij de hygiëne richtlijnen uit de branchecodes van de schoonheidsspecialist, nagelstylist en pedicure. Onze salon is aangesloten en goedgekeurd bij de GGD en www.veiligpmu.nl.

Nieuwste ontwikkelingen

Om in ons vakgebied van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven, volgen wij voortdurend nieuwe opleidingen, cursussen en (online) trainingen. Dit waarborgt, dat wij u – nu en ook in de toekomst- professionele behandelingen kunnen blijven aanbieden.

Heerlijke beleving

Artemystic staat voor persoonlijke aandacht voor u en voor uw huid, luisteren, service, kwaliteit, hygiëne en direct resultaatgerichte professionele behandelingen, gecombineerd met optimale ontspanning en een heerlijke beleving.

Bent u op zoek naar een specialist met vakkennis en ervaring op het gebied van natuurlijke huidverbetering? Ontdek het zelf, ik nodig u graag uit bij Artemystic.

 

Bekijk onze salon Veelgestelde vragen Huisregels

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
anbos-wit
ggd-wit-klein-2