– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

Reserveren / online afspraak maken

Schoonheidssalon Artemystic heeft een diversiteit aan behandelingen. Via de agenda boekt u makkelijk online uw afspraak in. Dit doet u heel eenvoudig door één of meerdere afspraken te selecteren. De agenda berekent automatisch de benodigde tijd,  door alles bij elkaar op te tellen. U  krijgt de beschikbare dagen en tijdstippen te zien.

 

Hoe maak ik afspraak in deze online agenda

  1. Selecteer de gewenste behandeling(en) door te klikken
  2. Meerdere behandelingen kunt u 1 voor 1 selecteren
  3. De agenda geeft u de beschikbare data en tijden weer
  4. Selecteer de gewenste dag / datum en tijd
  5. Vul alle gevraagde persoonlijke gegevens in
  6. Controleer of alles is ingevuld en bevestig dit
  7. Controleer mailbox. Binnen enkele minuten ontvangt u een afspraak bevestiging.
  8. Heeft u een bevestiging ontvangen, dan pas is uw afspraak definitief.

Geen mail ontvangen? Check dan altijd eerst even uw spambox (ongewenste mail). Misschien is   de bevestiging daarin terecht gekomen. Niets ontvangen? Neem dan even contact met mij op.

Lukt het maken van een afspraak nou niet, stuurt mij dan even een bericht via (App 06-14327711 of mail to: info@artemystic.nl). Soms is het mogelijk om afspraken iets te verschuiven, waardoor ik u toch misschien van dienst kan zijn.

 

Afspraak verplaatsen

48 uur voor uw bezoek ontvangt u automatisch een herinneringsmail met uw afspraak gegevens. Deze herinnering biedt ik aan als service, maar daar kunnen geen rechten aan ontleend worden. U blijft echter zelf verantwoordelijk dat u uw afspraken goed noteert en nakomt. Komt de afspraak even niet uit, dan vindt u in deze mail ook een mogelijkheid om de afspraak te verplaatsten naar een andere moment.

 

Afspraak annuleren

Het kan altijd een keer gebeuren dat een afspraak niet door kan gaan. Ik verzoek u om uw afspraak minstens 24 uur van te voren bij mij te annuleren, om zo de kosten van de besproken tijd te mijden.

 

Niet nakomen van een afspraak

Bij een niet tijdige afmelding (korter dan 24 uur van te voren) of bij een no show (niet nakomen van een gemaakte afspraak), ben ik – ongeacht de reden – genoodzaakt om 50% van de besproken behandeling met een minimum van € 25 bij u in rekening te brengen. Annuleren kan telefonisch, per app of per mail. Hiermee geeft u mij de gelegenheid om nog iemand anders in uw plaats te laten komen. Uiteraard mag u ook iemand anders voor een behandeling laten komen, die evenveel tijd in beslag neemt.

 

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.