We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

Reserveren / online afspraak maken

In de agenda boekt u gemakkelijk online uw afspraak in. Dit kunt u doen door één of meerdere afspraken te selecteren. De agenda berekent automatisch de benodigde tijd door alle behandeltijden bij elkaar op te tellen. Op basis hiervan geeft hij de beschikbare data en tijden weer. Boekt u uw afspraak liever telefonisch of per mail, dan kan dat natuurlijk ook.

Hoe werkt deze agenda
1. Kies 1 of meerdere dienst(en) en klik er op.
2. Kies een gewenste datum en klik er op.
3. Kies een tijdstip aan de rechter zijde en klik er op.
4. Vul alle gevraagde persoonlijke gegevens in.
5. Alles ingevuld? Klik dan tot slot op “boek mijn afspraak”.

Wenst u een afspraak voor een bepaalde datum en lukt het niet om een afspraak in te plannen? Stuur mij dan even een mail via info@artemystic.nl of een bericht via de App tel: 06 – 14 32 77 11. Soms is het nog mogelijk om de afspraken iets te verschuiven, waardoor wij u toch nog van dienst kunnen zijn.

Intake & advies
Schoonheidssalon Artemystic heeft een diversiteit aan behandelingen. Bezoekt u ons voor het eerst, dan maken wij – vooraf – graag kennis met u en uw huid. Dit kan via een intake en/of adviesgesprek. Wilt u ook direct een behandeling ervaren? Kies dan voor de behandeling “Kennismaking”,. Tijdens dit gesprek adviseren wij u graag over uw huid, de producten, de behandelkosten en -mogelijkheden.

Afspraak, maar toch verhinderd?
Dan verzoek ik u om uw afspraak minimaal 24 uur (bij voorkeur 72 uur) van te voren te verzetten of te annuleren. Dit kan telefonisch, per app of per mail. Hiermee geeft u ons de gelegenheid om nog iemand anders in uw plaats te laten komen.

Niet nagekomen afspraak
Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgemeld of niet nagekomen, worden helaas in rekening gebracht. Hiervoor brengen wij u een bedrag van € 25.00 in rekening. Hopende op uw begrip hiervoor.

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
anbos-wit
ggd-wit-klein-2