– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

Iemand verwennen of op zoek naar een persoonlijk (verjaardags)kado?

Dan kunt u bij schoonheidssalon Artemystic ook terecht voor een cadeaubon.

Een cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 15,- en inwisselbaar voor een behandeling of product naar keuze en geschikt voor elke gelegenheid.

 

Hoe wilt u de cadeaubon ontvangen? 

Maak hierin de volgende keuze:

Keuze 1: Cadeaubon online
U bestelt bij ons een cadeaubon online hieronder. Na afronding en uw betaling  ontvangt u per e-mail een voucher met daarop het door u gekozen bedrag en een uniek cadeaubon nummer. Dit nummer correspondeert met ons systeem. De ontvanger hoeft dus nu alleen nog maar de voucher mee naar zijn of haar behandeling te nemen. U kunt er zelf voor kiezen om deze cadeaubon via de mail uit te draaien en natuurlijk leuk in te pakken. Zo heeft u snel en simpel een cadeau in huis.

Keuze 2: Cadeaubon ophalen Salon
Toch liever een feestelijk, mooi en luxe ingepakte cadeaubon, dit kunnen we natuurlijk niet versturen via de e-mail dus die zult u dan bij ons langs moeten halen. Wilt u dat, geen probleem maar dan mag u via de onderstaande knop “afspraak maken”  een cadeaubon bestellen. U kunt dan direct een tijdstip en dag aangeven wanneer u de bon wilt komen ophalen. Let op: geef bij de opmerkingen door welk bedrag er op de cadeaubon mag komen te staan!

 

Keuze 3: Cadeaubon per post
Wilt u geen voucher via de e-mail, maar toch per post graag een ingepakte cadeaubon toegezonden krijgen, dan zullen er bij u extra verzendkosten in rekening worden gebracht. De bon wordt dan na ontvangst van de betaling naar u toegezonden. Neemt u dan even contact met ons op.


Cadeaubon bij de salon ophalen?

Plan een afspraak om de cadeaubon op te halen!

Afspraak maken