– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

Nabestellen producten

Veel producten waarmee ik werk zijn op voorraad. Tijdens uw behandeling heeft u altijd de mogelijkheid om deze voor thuis aan te schaffen.

 

Tussentijds producten nodig?

Boek in de online agenda de optie “Private shopping /producten ophalen” en selecteer een dag en tijdstip. Zo ben ik er zeker van dat er voldoende tijd is om u een persoonlijk advies te geven en storen wij zo min mogelijk de andere klanten tijdens hun behandeling.

Producten ophalen

 

Producten nodig en binnenkort een behandeling in onze salon?

Het is prettig als u een paar dagen voor uw afspraak (via mail, app) alvast aangeeft wat u wilt bestellen en op welke datum uw behandeling gepland staat. Alle producten staan dan na de behandeling voor u klaar, zodat u deze direct mee kunt nemen. Mocht het voorkomen dat een product niet voorradig is, krijgt u hiervan zo snel mogelijk bericht.

Mail ons

 

Online bestellen en thuis laten bezorgen

Alle verzorgingsproducten van LOOkX Skincare en HydroPeptide zijn, via onze partner webshops, online te bestellen. Vink bij het bestellen op de partner webshop altijd Schoonheidssalon Artemystic aan. Hierdoor zie ik welke producten u besteld heeft en kan ik meekijken of u de juiste producten gebruikt. Tevens is het handig als u deze later via de salon wilt nabestellen.

U kunt de producten direct online bestellen door op de button van één van de betreffende webshops te klikken.