Wilt u producten nabestellen?

Veel producten waarmee ik werk zijn op voorraad. Tijdens uw behandeling heeft u altijd de mogelijkheid deze voor thuis aan te schaffen. U mag natuurlijk ook tussentijds in de beauty salon langs te komen. Wij vernemen graag vooraf via telefoon, app of email wanneer u langs wilt komen, u kunt deze afspraak ook inplannen in onze online agenda. Kiest u dan de optie: producten ophalen/bestellen en plan uw tijd. Zo zijn wij er zeker van dat er voldoende tijd is om u een persoonlijk advies te geven en storen wij zo min mogelijk de andere klanten tijdens hun behandeling.

Heeft u binnenkort een behandeling in onze salon?

Dan is het prettig als u een paar dagen voor uw afspraak (via een mail, app) aangeeft wat u wilt bestellen en op welke datum uw behandeling gepland staat. Wij zetten dan alle producten vast voor u klaar, zodat u deze direct na de behandeling mee kunt nemen. Mocht het voorkomen dat een product niet voorradig is dan krijgt u hiervan zo snel mogelijk bericht.

Online bestellen en thuis laten bezorgen

De producten van LOOkX Skincare & make up en Janssen Cosmeceuticals zijn ook online te bestellen via onze partner webshops. Door op de button van één van de webshops te klikken, kunt u de producten direct online bestellen. De producten worden per post naar u verzonden.

Vink bij het bestellen op de partner webshop altijd onze schoonheidssalon aan, zo weten wij welke producten u besteld heeft en kunnen wij meekijken of u de juiste producten gebruikt. Tevens is het handig als u deze later via de salon wilt nabestellen.

Klik op de logo’s om meteen naar de webshops te gaan:

 

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
anbos-wit
ggd-wit-klein-2