– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

Ik ben allergisch, is dat een probleem?
Nee, de producten waarmee ik werk hebben bewezen geen problemen op te leveren bij een allergische huid. Heeft u allergiepaspoort? Dan kan ik voor u nakijken of een bepaald ingrediënt voorkomt in onze producten. Vaak is een huidprobleem goed te behandelen met behandelingen en de juiste huidproducten, zodat u uw huid zichtbaar kunt verbeteren.

Ik heb een huidziekte, kunt u mij helpen?
Bij acné of rosacea kan ik zeker iets betekenen en uw klachten verzachten, verminderen of in zijn geheel doen afnemen. Op basis van uw informatie kan ik bepalen of uw klachten te verminderen zijn.

Gebruikt u diervriendelijke producten?
Ja! Geen van onze producten is getest op dieren op bevat dierlijke ingrediënten.

Is een behandeling bij een Schoonheidsspecialiste niet veel te duur voor mij?
De prijzen in mijn praktijk lopen sterk uiteen. Wilt u uw huid verbeteren dan vinden we vast samen een betaalbare mogelijkheid.

Ik wil eenmalig een behandeling, heeft dat wel zin?
Een eenmalige behandeling heeft zeker nut. Het is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest en zorgt een paar dagen voor een prachtige huid. Voor langdurige resultaten zijn meerdere behandelingen en een goede huidverzorging noodzakelijk.

Hebt u ook specifieke behandelingen voor mannen?
Jazeker. De herenhuid vraagt om een andere aanpak dan de huid van vrouwen. De baardgroei is hiervan de belangrijkste oorzaak. Afhankelijk van de vraag en de huid kan een behandeling ook op maat worden samengesteld.

Heeft u wachtlijsten?
Ik heb een goedlopende praktijk en werk op afspraak. Daarom adviseer ik u ruim voor de gewenste datum een afspraak te maken.  Over het algemeen zijn de avonden erg druk bezocht. Ook omdat men voor de avonden al vaak voor een jaar vooruit plant. Hiervoor is ook een wachtlijst, indien er een avond vrij is ziet u deze terug in de online agenda.

Kuurbehandelingen waarom en wat is dat?
Een kuur is de beste methode om uw wensen bij specifieke huidverbetering snel te realiseren. Hiervoor kan ik u het best adviseren in een persoonlijk gesprek. Na het inventariseren van uw wensen en een huidanalyse kan ik u kuurbehandeling adviseren die hierbij het beste aansluit. U bent van harte welkom om hiervoor een afspraak te maken.

Kan ik bij u terecht met medische indicatie pedicure?
Helaas niet. Ik ben basis pedicure en (nog) niet gespecialiseerd in reumatische, oncologische of diabetische pedicure.

Zijn kunstnagels slecht voor mijn eigen nagels?
Nee! Ik werk met PolyGel. Dit is een zacht product die niet schadelijk is voor uw eigen nagels. Mits u natuurlijk netjes met uw nagels omgaat. Doordat de natuurlijke nagel een tijdje wordt afgesloten door een laagje gel of acryl, kunnen de nagels bij het verwijderen wel een poosje slapper zijn. Met een goede nabehandeling sterken de nagels snel weer aan. Het is wel van groot belang dat de nagel op een correcte wijze wordt aangebracht (geen overbodig vijlwerk) en dat er geen schade aan het nagelbed ontstaan door bv. pulken, nagels eraf trekken etc.

Doet het zetten van een kunstnagel pijn?
Nee, het zetten van een nagel behoort geen pijn te doen. ( mits op de nagels op de juiste wijze worden aangebracht).

Kan ik bij u terecht elektische of IPL ontharing?
Nee, dit is niet mogelijk. Wij ontharen alleen d.m.v. harsen/waxen.

Ik wil graag samen met iemand anders komen kan ik bij u terecht voor een duo-behandeling?
Samen komen mag, maar helaas is het niet mogelijk om u gelijktijdig te behandelen. De behandelruimte biedt geen plek voor twee behandelstoelen. Daarnaast geven wij u tijdens de behandeling graag de volledige aandacht.

Staat uw vraag er niet tussen, mail en stel uw vraag dan via info@artemystic.nl