– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

Artemystic- Aandacht voor uzelf in de sfeer van thuis

Mijn naam is Diana Grotegoed, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure en nagelstyliste (in 1993 begonnen met de opleiding). Jaren later durfde ik de stap te maken en opende ik op 2 februari 2004 “Schoonheidssalon Artemystic”. De naam van de salon is ontstaan uit de naam Artemis, wat “Diana” betekent.

Ontspanning en huidverbetering

Schoonheidssalon Artemystic is gevestigd aan het Sarabandeplein 46 in Apeldoorn en bevindt zich op de eerste verdieping. In de wijk Zuidbroek (Apeldoorn Noord). In een sfeervolle, veelzijdige en persoonlijke salon wordt ontspanning en huidverbetering perfect met elkaar gecombineerd. Naast een aantal specialisaties zoals behandeling van de 30+ huid, huidverjongende behandelingen, anti-aging, permanente make up en (bruids) visagie, kunt u terecht voor een deskundig advies.

Innovatieve producten

Om uw huid op een natuurlijke manier te verbeteren en in optimale balans en huidconditie te brengen of te houden, maak ik gebruik van innovatieve producten op basis van duurzame biotechnologische ingrediënten: kruiden, plantstamcellen, fruitzuren, natuurlijke huidverhelderaars, peptiden en etherische oliën. Deze producten zijn vegan, hypo-allergeen, vrij van allergenen parfums, dierproefvrij, vrij van agressieve conserveringsmiddelen en vrij van dierlijke producten.

Respect en integriteit

Alle behandelingen geef ik op basis van respect en integriteit, waarbij natuurlijk een vleugje humor niet vergeten wordt. Naast een rustige en mooi ingerichte schoonheidssalon met professionele apparatuur (met tijdens de koudere dagen een heerlijk verwarmde stoel), werk ik volgens de H.A.M. code (hygiene, arbeid en milieu). Daarnaast is kwaliteit erg belangrijk en volg ik de hygiëne richtlijnen uit de branchecodes van de schoonheidsspecialist, nagelstylist en pedicure. Mijn salon is daarom aangesloten bij de branche organisaties, goedgekeurd bij de GGD en www.veiligpmu.nl.

Nieuwste ontwikkelingen

Om in ons vakgebied van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven, volg ik voortdurend nieuwe opleidingen, cursussen en (online) trainingen. Dit waarborgt, dat ik u – nu en ook in de toekomst- professionele behandelingen kan blijven aanbieden.

Duurzaamheid, Dier en Milieu

Huidspecialist Artemystic heeft respect voor dier en verantwoordelijk milieu en draagt graag bij aan duurzaamheid. Daarom:

  • Gebruik ik 100% plantaardige biologische afbreekbare wegwerphanddoeken, die op ecologische wijze worden geproduceerd van overtollige plantenvezels. Hygiënisch en duurzaam;
  • Gebruik ik producten die vrij van schadelijke ingrediënten zijn;
  • Gebruik ik Cruelty Free producten die niet op dieren zijn getest;
  • Werk ik met een breed assortiment Vegan producten;
  • Gebruik ik Recyclebaar papier met FSC keurmerk.
  • Werk ik bij voorkeur met leveranciers, fabrikanten en laboratoriums die op een milieuvriendelijke manier produceren en voorzien zijn van een ECOCERT Certificaat;
  • Probeer ik zoveel mogelijk afval te scheiden;
  • Gebruik ik natuurlijk, wateroplosbare bio chips bij pakketverzendingen;
  • Communiceer ik digitaal.

Heerlijke beleving

Artemystic staat verder voor persoonlijke aandacht voor u en voor uw huid. Ik luister naar uw wensen en biedt u direct resultaatgerichte professionele behandelingen, service, kwaliteit en een goede hygiëne, gecombineerd met optimale ontspanning en een heerlijke beleving.

Bent u op zoek naar een specialist met vakkennis en ervaring op het gebied van natuurlijke huidverbetering? Ontdek het zelf! ik nodig u graag uit bij Schoonheidssalon Artemystic in Apeldoorn.


Liefs,