– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

Telefoon en app

06 – 14 32 77 11

Om mijn cliënten de volle aandacht, rust en ontspanning te geven, neem ik de telefoon tijdens de behandelingen niet aan. U kunt de voicemail altijd inspreken, spreek uw boodschap met naam en telefoonnummer in, dan bel ik u zo snel als mogelijk terug.

Oproepen zonder voicemail of nummerweergave worden door mij niet beantwoord.

E-mail

info@artemystic.nl

Wilt u een afspraak maken of heeft u vraag, dan mag u mij ook mailen. Een afspraak is ook via de online agenda te boeken. Deze agenda vindt u terug onder “afspraak” maken op deze site.

Parkeerbeleid

In de omgeving van Schoonheidssalon Artemystic is voldoende gratis parkeergelegenheid. Komt u met de auto, wilt u dan zo vriendelijk zijn om uw auto op de algemene parkeerplaatsen (tussen de hoekwoningen) te parkeren? Dit om de overlast voor de omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Wachtruimte

Er is een kleine wachtruimte (1 persoon) met toilet aanwezig.

Afspraak verplaatsen

U ontvangt 48 uur voor uw bezoek, een herinneringsmail met uw afspraak gegevens. Deze mail is service en kunnen geen rechten aan worden ontleend. U blijft zelf verantwoordelijk dat u uw afspraken goed noteert. In deze mail vind u ook een mogelijkheid om de afspraak naar een andere moment te verplaatsen.

Annuleren / niet nakomen van een afspraak

Ik verzoek u om uw afspraak minstens 24 uur van te voren bij mij te annuleren, om zo de kosten van de besproken tijd te mijden. Bij een niet tijdige afmelding of bij een no show (niet nakomen van een gemaakte afspraak), ben ik – ongeacht de reden – genoodzaakt om 50% van de besproken behandeling met een minimum van € 25 bij u in rekening te brengen.

Betalingsmogelijkheid

  • contant
  • met pin, (dit geniet de voorkeur)
  • cadeaubon of voucher van Schoonheidssalon Artemystic
  • in overleg (bij een kuurbehandeling) is een gespreide betaling mogelijk
  • bij vast cliënten is betaling via factuur mogelijk
  • Betaling via  Apple Pay mogelijk

Ik accepteer geen betaling per creditcard

Tarieven op onze website

  • Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
  • Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden

Artemystic