– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 


LED Beauty SONO kleurtherapie en ultrasone vibraties

Het apparaat werkt met ultrasone vibraties (geluidsgolven) i.c.m. kleurlichttherapie. Via miljoenen lagen micro-vibraties per seconde, worden cosmetische werkstoffen uit crèmes, ampullen, concentraten of maskers als micromoleculen losgemaakt en de toegang naar de onder gelegen huidlagen vergemakkelijkt. Hierdoor zijn huidproblemen sneller en succesvoller te behandelen.

Ultrasone vibraties stimuleren de huid, versnelt de stofwisseling, bevordert de bloedsomloop en helpt diepliggende afvalstoffen te verdwijnen. Bij regelmatig toepassing krijgt men een zuivere, zachte soepele huid. Het werkt het meest effectief als het gebruikt wordt met de juiste werkstoffen. Om de werking te ondersteunen en problemen aan te pakken wordt er tijdens de behandeling kleurlichttherapie toegepast. Licht zorgt voor een reactie in de huid. De ontstane energieproductie stimuleert de aanmaak van enzymen. Fibroblasten worden in de huid geprikkeld om meer collageen, hyaluronzuur en elastine aan te maken. Ook het immuunsysteem (afweersyssteem) wordt hierdoor in de huid verbeterd. De LED kleurlichttherapie met ultrasone is in combinatie met veel gezichtsbehandelingen toe te passen.

 

Rood -> Resultaat gezonde huid. Na enkele behandelingen opmerkelijke huidverbetering zichtbaar waarneembaar. Bevordert wondheling, stimuleert celdeling, laat cellen energie opslaan, revitaliseert de vermoeide huid, stimuleert om nieuwe collageen te produceren.

Blauw -> Zeer desinfecterend. Werkt kalmerend, ontstekingsremmend. Vernietigt de bacterie die verantwoordelijk is voor de vorming van b.v. acné. Wordt verder toegepast bij rode vlekken, ontstekingen (spier-en gewrichtsontstekingen) en jeuk. Normaliseert de talgproductie en werkt op de hydratatie van de huid.

Groen -> Geneeskleur bij uitstek! Kalmeert de geïrriteerde huid van b.v. eczeem, acné of psoriasis. Versterkt het immuunsysteem, helpt bij een extreem droge huid en draagt bij tot genezing van recente littekens.

 

De werking van ultrasoon en kleurtherapie op een rij:

  • verwarmt tot diep in het lichaamsweefsel;
  • stimuleert de bloedsomloop en stofwisseling, verbetert de lymfedrainage;
  • werkt als micromassage;
  • verstevigt de huidstructuur, reduceert vet en vermindert rimpels;
  • verheldert donkere vlekken, sproeten en ouderdomsvlekken;
  • herstelt beschadigde huidcellen en maakt nieuwe huidcellen aan;
  • verbetert de zuurstofopname door vaatverwijding (verhoogt de zuurstoftoevoer naar de cellen);
  • vermindert schadelijke bacteriën en puistjes, werkt antibacterieel;
  • werkt diep reinigend en vochtinbrengend;
  • geeft een zichtbare, mooie, egale gladde huid.

Toepasbaar bij –> huidverslapping, rimpels, hydratatie te kort, beschadiging door de zon, huidirritatie, verwijdde poriën, wondheling, littekens, acné, pigmentvlekken, couperose en versterkt de werking van aangebrachte producten. Met name rijpe, veeleisende, acné en gevoelige huiden hebben baat bij deze behandeling.

10 minuten | losse behandeling gezicht € 15