– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 


SKINPEN® – MEDISCHE MICRO-NEEDLING

De huid effectief in de diepte vernieuwen en verbeteren, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen® precision, een uniek medisch micro needling systeem, ook wel collageeninductietherapie (CIT) genoemd. De behandeling is zeer geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die daardoor weer collageen en elastine aanmaken.

 

De SkinPen micro-needling systeem:

 • Is veilig en zeer effectief, precies en doeltreffender dan ooit tevoren
 • Heeft een FDA goedkeuring die voldoet aan strenge Amerikaanse veiligheidsdienst- en gebruikseisen
 • Heeft een Medische CE klasse 2a die voldoet aan strenge Europese veiligheids- en gebruikseisen
 • De fabrikant heeft een beproefd kwaliteitssysteem en in het bezit van het ISO13485 certificaat.
 • Getest en gevalideerd in laboratoria om het risico op kruisbesmetting te voorkomen
 • Inzetbaar om uiteenlopende huidindicaties te behandelen
 • Toepasbaar op gezicht, hals, decolleté en bij het littekens op het lichaam
 • Korte hersteltijd

De SkinPen® zorgt voor algehele verbetering van de huidconditie en versoepelt effectief stugge weefselstructuren. Denk hierbij aan littekenweefsel of stugge rimpels. Hierbij is het nodig om in het diepst van de tweede huidlaag te kunnen werken (reticulair), zodat deze stugge weefselstructuren losgemaakt kunnen worden.

Een kenmerk hiervan is dat puntbloedinkjes zullen optreden tijdens de SkinPen®-CIT (collageen inductie therapie) behandeling. De rimpel/litteken raakt sterk doorbloed en wordt soepeler, waardoor deze minder zichtbaar wordt of zelfs zal verdwijnen. De SkinPen® detecteert zelf de mate van stugheid (weerstand) en past hierop de behandelsnelheid aan, zodat de ingestelde naaldscherpe gegarandeerd bereikt wordt. Op deze manier kunnen alle indicaties effectief behandeld worden.

 

Voor wie is de SkinPen® Micro Needling behandeling geschikt?

 • Geschikt voor bijna alle huidtypen
 • (Acne) littekens, chirurgische littekens, striae
 • Doffe huid, vermoeide huid, vochtarme huid
 • Onregelmatige huidstructuur, milde acne
 • Grove huidstructuur (bv grove poriën)
 • Verslapte huid, Rimpels en lijntjes (gelaat en hals)
 • Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, Melasma (zwangerschapsmasker)

Afspraak maken en intake

Voordat wij overgaan tot uw eerste SkinPen® behandeling, hebben wij eerst een intakegesprek. Hierin zal ik uw huid analyseren en de te verwachte resultaten met u bespreken.

Ik stel vragen over uw gezondheid, maak een foto van het behandelgebied en adviseer u over een goede voorbereiding op de behandeling. Hierna stel ik -indien gewenst- een behandelplan met prijsindicatie voor u op. Wanneer alle informatie duidelijk en helder is en u besluit om de SkinPen behandeling te ondergaan, ondertekent u het behandelplan en het informed consent (toestemmingsformulier). Hiermee geeft u mij toestemming voor het uitvoeren van de SkinPen behandeling. Ter afsluiting maken we een afspraak voor uw behandeling.

Als u de salon voor de eerste keer bezoekt, dan verzoek ik u om ook een privacyverklaring te ondertekenen. Bent u minderjarig, dan is het bij wetgeving noodzakelijk en belangrijk dat er bij het intake gesprek een ouder/voogd meekomt.

Goede informatie en een vertrouwde eerste indruk is belangrijk voor een effectieve behandeling, daarom bied ik u dit gesprek graag kosteloos aan. Voor dit gesprek reserveer ik 45 minuten.


Hoe ziet de SkinPen® micro needling behandeling eruit?

45  minuten | € 195 

 • Voorafgaand aan elke SkinPen® behandeling, maak ik een foto van het behandelgebied, zodat ik het verbeterproces van de huid kan monitoren.
 • Oppervlakte reiniging en desinfecteren van de huid
 • Aanbrengen van dunne laag Skinfuse Lift HG op het behandelgebied (ter bescherming van schuren en wrijving tijdens de behandeling).
 • Op basis van een huidanalyse en het door u gewenste resultaat, wordt de behandeldiepte bepaald. Als de voorbereiding is afgerond zal de behandeling met de SkinPen worden uitgevoerd. (waarneming: vibrerende prikkeling op de huid, afhankelijk van hoe diep er gewerkt wordt kunt u een licht pijnlijk of prikkelend gevoel ervaren, maar is over het algemeen goed te verdragen)
 • Heeft u gekozen voor de SkinPen® Premium behandeling, dan zal direct na de micro needling ter kalmering, nog extra een speciaal biocellulose masker worden aangebracht. (Na de behandeling krijgt u ook nog een extra biocellulose masker voor thuis mee).
 • Na het kalmeren van de huid wordt de behandeling afgesloten met een laagje Skinfuse Lift HG. Dit product krijgt u ook mee naar huis en gaat u de eerste 24 uur thuis verder gebruiken.
 • Huid- nazorg en productadvies voor thuis

SkinPen® is zowel toepasbaar op het gezicht, plaatselijk op een deel van het gezicht en op het lichaam.


Producten die u elke behandeling meekrijgt voor thuis

Skinfuse Lift HG
Deze minuscuul kleine openingen in de huid moeten op de juiste wijze verzorgd worden om ontstekingen te voorkomen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van de Skinfuse Lift HG, dit is ter bescherming van schuren en wrijving tijdens de behandeling. Deze tussenstof bestaat enkel uit ingrediënten die veilig en zonder complicaties transdermaal ingebracht kunnen worden. Gebruik van elke andere tussenstof kan de aanmaak van collageen in de weg staan waardoor een SkinPen behandeling zijn effectiviteit verliest.

Rescue Calming Complex
Na de behandeling zorgt het Rescue Calming Complex ervoor dat het ontstane vochttekort door de openingen in de huid wordt aangevuld. Zeker de eerste 24 uur is deze nazorg erop gericht om de huid te beschermen met deze emulsie om zo het huidherstel zonder belemmeringen te laten verlopen.

Biocellulose masker (alleen bij SkinPen® Premium)
Kiest u voor de luxueuze SkinPen®  premium, dan ontvangt u na de SkinPen®  behandeling een speciaal biocellulose masker. Een doorschijnend 2de huid masker welke perfect aansluit op de behoefte van de huid. Het verzacht de gevoelige huid die jeukt of trekkerig aanvoelt. Daarbij kalmeert en verzorgt het masker de huid op comfortable wijze waarbij het natuurlijke genezing proces van de huid wordt ondersteund. Na de behandeling ontvangt u een tweede masker mee voor thuis, zodat u ’s avonds of op een moment dat u het fijn vindt, de huid nogmaals extra kunt kalmeren of verzorgen.


Behandeling incl. nazorg producten
Tijdsduur
Behandeltarieven
SkinPen Gezicht 45 minuten € 195,-
SkinPen Gezicht – Premium 60 minuten € 220,-
Pakket (3 behandelingen) Iedere 4 – 6 weken € 525,-
Pakket (6 behandelingen) Iedere 4 – 6 weken € 900,-

 

 

Meer informatie www.skinpen.nl

 


 • De medische SkinPen® maakt per seconde 1600 kleine microkanaaltjes in de huid doormiddel van hele, kleine, 14 steriele en zuivere naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen. Deze kleine microkanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, en ‘verwonden’ de huid precies genoeg. Door deze prikkeling in het bindweefsel komen groeifactoren vrij en wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuwe collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Collageen zorgt voor volume en stevigheid in de huid, terwijl elastine zorgt voor veerkracht van de huid.Type 3 collageen is nodig om effectieve weefselstructuren in de huid aan te kunnen maken en te organiseren in het juiste tempo. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurige resultaat zonder (onderhuidse) littekens. Collageen zorgt voor volume en stevigheid in de huid, terwijl elastine zorgt voor veerkracht van de huid. Door de behandeling wordt de huid dikker, steviger, egaler en gladder. Littekens, rimpels en fijne lijntjes verminderen en vervagen doordat de huid wordt vernieuwd.Het resultaat: medische micro needling is effectiever en zorgt voor een zichtbaar resultaat. De huid wordt steviger, voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!
 • De SkinPen® gaat een stap verder dan andere micro needling systemen. SkinPen® is veilig en effectief bevonden en heeft hiervoor een FDA goedkeuring en medische CE klasse 2a. Een behandeling met Skinpen kan het hele jaar door en is niet seizoensgebonden.De meeste microneedling systemen hebben deze keuring niet en worden voornamelijk cosmetisch ingezet. Ten opzichte van een medische microneedling focust een cosmetische microneedling zich vooral op verbetering van huidconditie, zodat er een betere hydratatie ontstaat en dat de huid soepeler aanvoelt. De werkstoffen van de producten worden 40 tot 80% beter opgenomen in de huid. Het nadeel hiervan is dat werkstoffen ook kunnen zorgen voor een een extra reactie in de huid.Met de SkinPen® bent u altijd verzekerd van een veilige behandeling van uw huid. Een continue bewaakte vaste naalddiepte en 0% kans op beschadiging van de huid door perfectie in de naalden zelf. Doordat het mechaniek van de SkinPen® in de verwisselbare kop zelf zit, is deze veiligheid bij iedere behandeling opnieuw gegarandeerd. Dit maakt SkinPen® uniek!
 • Tijdens de behandeling voelt u een vibrerende prikkeling op de huid;
 • Afhankelijk van hoe diep er in de huid gewerkt wordt, kunt u een prikkelend gevoel tot licht pijnlijk gevoel ervaren) maar omdat de SkinPen® in beweging gehouden wordt, is het over het algemeen goed te verdragen.
 • Hoe dieper in de huid behandeld wordt, hoe gevoeliger de behandeling is. U ervaart kleine prikjes in de huid die zonder verdoving goed te verdragen zijn.
 • Uw huid wordt gelijkmatig rood.
 • Er wordt geen verdovende crème gebruikt, omdat we zo minder controle hebben op de huidreactie.
 • Tijdens de behandeling wordt uw huid gelijkmatig rood. Deze roodheid zal na een dag afnemen
 • De huid kan hierdoor wat warm, schraal, trekkerig aanvoelen
 • Tijdens de behandeling kunnen er kleine minuscule puntbloedinkjes ontstaan, dit is echter normaal.
 • Eventuele roodheid, bloedpuntjes en lichte zwelling trekken in 1-4 dagen na de behandeling weg
 • Twee tot drie dagen na de behandeling kan er op sommige plaatsen ook wat lichte schilfering optreden. Dit is een normaal proces en hieronder verschijnt een mooie nieuwe huid. Wanneer de huid niet gaat schilferen betekent dit niet dat de SkinPen behandeling geen effect heeft gehad. Schilfering varieert per huid.
 • De Medische micro needling met SkinPen® wordt voor vele indicaties ingezet: acne littekens, fijne lijntjes, pigmentvlekjes (bijv door zonbeschadiging) doffe huid, grove huidstructuur, striae/striemen en vergrote poriën.
 • Gladdere, egale huid
 • Huidverjonging
 • Meer energie in de cellen
 • Vervaging van rimpels, vermindering reliëf
 • Mooie teint, egalisering van de huidteint
 • Versteviging van de huid
 • Verbeterde algehele kleur en structuur van de huid
 • Verbeterde hydratatie
 • Vergrote elasticiteit in de huid
 • Vermindering van grove poriën en littekentjes
 • Vernieuwing van de huidcellen en zuivering
 • Na iedere behandeling ziet u verbetering. Ongeveer 4 weken na een SkinPen kuur zullen de eerste echte huidverbeteringen zichtbaar zijn.
 • Resultaten verschillen per persoon.
 • Door de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuwe collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Nieuw collageen type 3 is nodig om effectieve weefselstructuren in de huid aan te kunnen maken en te organiseren in het juiste tempo. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zonder (onderhuidse) littekens.
 • Dit aanmaakproces van collageen en de uitwerking hiervan, kan echter tot een jaar doorwerken. Onderzoek heeft aangetoond dat de deelnemers 80% verbetering zagen na één maand, na 6 maanden was dit verhoogd naar een verbetering van 90%
 • De effectieve behandelduur van Basis SkinPen circa 45 minuten, Premium Skinpen circa 60 minuten
 • Een behandeling met SkinPen® is niet uit te breiden. Na het afronden van een kuur is het wel mogelijk om met behulp van andere behandelingen, de huid verder te perfectioneren. Afhankelijk van indicatie en wensen kan een behandelplan wel bestaan uit meerdere soortrn behandelingen, maar zal nooit gelijktijdig met een Skinpen® behandeling gecombineerd worden.
 • Afhankelijk van de indicatie kan het aantal behandelingen variëren tussen de 3 tot 6 behandelingen met een interval van 4 weken. Bij een litteken behandeling vind de herhaling tussen de 4 – 6 weken plaats. Een behandeling gericht op een huidverjonging (frisse huid, fijnere poriën) wordt een minimum van 3 behandelingen geadviseerd. Bij een behandeling van (acne) littekens en andere intensere indicaties (zeer verslapte huid, veel diepe rimpels, pigmenten) worden minimaal 6 behandelingen geadviseerd.
 • De medische SkinPen® werkt cumulatief, wat betekent dat bij elke opeenvolgende behandeling de resultaten beter worden dan de keer ervoor.
 • Direct na de SkinPen® behandeling gaat de huid van binnen hard aan de slag om te herstellen. Het proces van collageen aanmaak neemt een paar maanden in beslag waardoor uw huid continue opbouwend werkt. Het eindresultaat is na circa 6 maanden waarneembaar.
 • Het behaalde resultaat houdt een jaar aan, maar bij herhaling (kuurverband) van een SkinPen® behandeling werkt dit proces nog langer door.
 • Heeft u een kuur ondergaan, wacht dan na de kuur altijd minimaal zes maanden tot een jaar voordat u een volgende behandeling/kuur aangaat. De aanmaak van collageen is een zeer langdurige proces en het is bewezen dat gedurende de maanden die volgen, de resultaten in de huid verder zullen toenemen.
 • Onderhoudsfase: Na het volgen van een behandeling of kuur, raad ik u aan om een goede cosmeceutical te gebruiken en deze behandeling half-/ jaarlijks te herhalen, om zo de behaalde resultaten te behouden.
 • 4 weken voorafgaand aan de behandeling: begint u met geadviseerde thuisproducten;
 • 4 weken voorafgaand aan de behandeling: vermijd u zon, zonnebank en zelfbruiners. Een zonverbrande huid kan niet behandeld worden;
 • 2 weken voorafgaand aan de behandeling: niet harsen in het behandelgebied
 • 7 dagen voorafgaand aan de behandeling: ondergaat u geen andere schoonheidsbehandelingen
 • 3 dagen voorafgaand aan de behandeling: stopt u het gebruik van huidverzorgingsproducten met actieve ingrediënten. Voorbeelden hiervan zijn retinol (a-zuur), arbutine, benzolperoxide, huidverdunnende producten zoals glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Samen met u zal ik kijken met welke producten u tijdig moet stoppen.
 • Niet scheren op de dag van behandeling i.v.m. irritatie. Doe dit zo nodig 48 uur van tevoren.
 • Kom op de dag van de behandeling – indien mogelijk – met een gereinigde huid en zonder (oog)make up naar de salon;
 • Indien u bekend bent met het herpes virus (koortslip en/of krentenbaard), meld dit dan tijdig.
 • Houd er rekening mee dat u direct na de behandeling niet beschermt bent tegen de zon. U kunt een pet / hoed en zonnebril dragen om uw gezicht te beschermen na de behandeling. Kom bij voorkeur met de auto naar de afspraak.
 • Bij wijziging van medicatie of ziekte wil ik graag voorafgaand aan de behandeling op de hoogte worden gebracht. Sommige medicatie maakt de huid gevoeliger en kwetsbaar.
 • Na de behandeling zal de behandelde huid er egaal rood uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen en de roodheid kan (afhankelijk van de indicatie) tot 24 uur aanhouden. Gebieden die intensiever zijn behandeld, kunnen langer rood blijven. Dit duurt maximaal een paar dagen.
 • Het kan voorkomen dat er tijdens de behandeling kleine rode bloedpuntjes zijn ontstaan. Dit is echter een volkomen normaal verschijnsel en neemt binnen een paar dagen af.
 • Waar plaatselijk intensiever is behandeld, kunnen er kleine korstjes ontstaan.
 • Jeuk is een veelvoorkomende uiting van de behandeling en is een teken dat de huid aan het herstellen is. Krab niet aan de behandelde huid.
 • Herstelperiode is gemiddeld 2 – 5 dagen.
 • De SkinPen® behandeling kan de huid laten schilferen, dit ontstaat meestal na twee dagen en verdwijnt binnen enkele dagen. Dit is een positief effect omdat er versneld nieuwe huidcellen worden aangemaakt in de huid, krabbel/pluk niet aan deze plekjes. Extra hydrateren kan nodig zijn als de huid droog is. Gebruik hiervoor de aangewezen producten. Aanvankelijk kan de nieuwe huid wat lichter van kleur zijn, in vergelijking met de niet behandelde huid. Na verloop van tijd kleurt dit bij. Binnen enkele weken zal de huid er verfijnder uitzien en gladder aanvoelen.
 • In zeer zeldzame gevallen kunnen er hyper– / hypo pigmentatie of blaasjes optreden. Dit is meestal een tijdelijk effect en verdwijnt op den duur.
 • Mocht u bij thuiskomst nog vragen hebben of bent u onzeker over een huidreactie, dan kunt u te allen tijde (per email, whatsapp, telefonisch) contact met mij opnemen.
 • Om na uw SkinPen® basis behandeling uw herstel te bevorderen, ontvangt u direct 2 nazorg producten (de Skinfuse en Rescue Calming complex). Heeft u de SkinPen® premium behandeling, dan ontvangt u naast deze 2 nazorg producten ook nog een kalmeren biocellulose masker mee voor thuis.
 • De eerste 24 uur na de behandeling laat u uw huid met rust en brengt u 2-4 maal daags de Skinfuse HG Lift (witte tube) aan. Dit zorgt ervoor dat het huidherstel optimaal kan plaatsvinden. De eerste 24 uur na de behandeling brengt u GEEN andere producten op de huid aan, ook GEEN zonproduct en make-up.
 • Na 24 uur mag u de huid reinigen met een milde cleanser (nadien droogdeppen met schone handdoek) en brengt u de RESCUE Calming balm (witte tube met blauwe streep) aan op de behandelde huid. De RESCUE Calming balm smeert u 2-4 maal daags. Deze crème helpt de huid te kalmeren, verzachten en te herstellen.
 • Na 24 uur mag u ook weer een zonproduct (minimaal factor 30) en make-up (op minerale basis) aanbrengen. Let erop dat u het zonproduct herhaaldelijk aanbrengt (elke 2 uur).
 • Na 5-7 dagen mag u weer overgaan op uw gebruikelijke huidverzorging. Om de resultaten te behouden en te optimaliseren is het juiste productgebruik voor thuis essentieel. Ik adviseer u graag welke producten voor uw huid geschikt zijn.
 • Bescherm uw huid en vermijd de eerste 72 uur na de behandeling:
  • Sporten, zwaar tillen of andere zeer inspannende activiteiten (ivm warmte en transpiratie);
  • Zonlicht, zonnebank en sterke temperatuurverschillen zoveel mogelijk.
  • Sauna, zwembad, openbare douche, heet douchen (ivm het openstaan van de huid)
  • Ontharen of harsen op de behandelgebieden
  • Retinolhoudende crèmes en serums, gebruik deze niet
 • Vermijd gedurende 2 weken na de behandeling:
  • Zoveel mogelijk direct fel zonlicht en breng (muv de eerste 24 uur) dagelijks een zon-/bescherming aan van minimaal SPF 30-50 . (Ook in de winter en op bewolkte dagen). Breng op zonnige dagen, elke 2 uur de SPF opnieuw aan en vergeet hierbij het gebied rond de ogen niet.
  • Peelings (zuren, retinol) of laserbehandelingen
 • Vermijd gedurende de kuur:
  • Andere schoonheidsbehandelingen
  • Peelings thuis
  • Harsen, epileren of ontharingscrèmes
 • Breng tussen de behandelingen door, altijd dagelijks een SPF aan met een hoge factor.
 • De mooiste huidresultaten worden behaald als u thuis systematisch de geadviseerde verzorgingsproducten gebruikt. Hiermee versterkt u niet alleen de behandelingsresultaten, maar heeft u ook langer plezier van de resultaten uit de behandeling, voorkomt u nieuwe problemen en kunt u bij de volgende afspraak uw huid weer een stap verder verbeteren, waardoor u snel het gewenste eindresultaat bereikt.
 • Wilt u ook de groei van fibroblasten en de productie op het collageen type 1 stimuleren, dan adviseer ik u een dagelijkse orale inname van:
  • Collageen (poeder of -capsules). Een dagelijkse inname geeft ondersteuning en bevordert de resultaten op de huidstructuur
  • Vitamine C (1000 mg). Zonder vitamine C is de huid niet in staat om collageen te vormen.

Iedere cosmetische ingreep kent risico’s en/of bijwerkingen, zoals bv een allergische reactie of infectie. Gelukkig is dit bij de Microneedling zeer minimaal.

De onderstaande aandoening vallen onder de contra-indicaties. Deze zijn onder te verdelen in absolute en relatieve contra-indicaties. Bij een absolute contra-indicatie wordt een behandeling i.v.m. gezondheidsredenen sterk afgeraden en/of mag absoluut niet uitgevoerd worden. Bij een relatieve contra-indicatie is een behandeling wel mogelijk, maar is vooraf een overleg met een behandeld arts aan te raden en/of voorzichtigheid geboden. En soms zijn er situaties waarvoor een wachttijd geldt, voordat er met een behandeling kan worden begonnen.

Absolute contra-indicatie:

 • Personen met actieve (huid)kanker in de behandelzone, melanomen of verdachte moedervlekken of chemotherapie ondergaan.
 • Personen met een allergie voor roestvrij staal of verdovingsmiddelen;
 • Personen met de huidaandoening:
  • neurodermitis (psoriasis, eczeem)
  • actieve herpes simplex (koortslip/krentenbaard) in het gelaat
  • rosacea fase III (ontstekingsfase)
  • dermatitis (aderontsteking)
  • zonverbrande huid
 • Personen met open en/of een besmettelijke huidaandoening en alle aandoeningen die niet eenduidig door een arts gediagnosticeerd zijn, evenals alle indicaties die een medische behandeling vereisen zoals:
  • actieve acne
  • infecties (virale/bacteriële)
  • ontstekingen, zweren, geïrriteerde huid of open wonden
 • Personen met HIV, Aids
 • Personen met een hemorragische (bloeding)stoornis hebben of hemostatische (bloedings-) stoornis
 • Personen met SLE (Lupus)
 • Personen met invasieve draadlift/threatening,(dit zijn de chirurgische dus niet de collageen draadjes. Afhankelijk waar ze zijn geplaatst. In de dermale huidlaag kunnen deze loslaten

Relatieve contra-indicatie:

 • Personen jonger dan 18 jaar, alleen met toestemmingsverklaring ouder/voogd
 • Personen die zwanger zijn en/of borstvoeding geven

Verder dient u het volgende in acht te nemen:

 • Personen die steroïden-bevattende medicijnen gebruiken of personen die ontstekingsremmende middelen zonder steroïden gebruiken.
 • Tijdens medicatie gebruik van:
  • St.Janskruid / antibiotica (ivm verhoogde lichtgevoeligheid)
  • (hydro)-cortisonen, roaccutane (vitamine A-derivaat tijdens anti-acne behandeling), isotretinoïne of retinoïden gebruik (korter dan 6 maand geleden).
  • Bij gebruik van deze medicijnen zal u eerst de volledige medicijnkuur moeten afmaken. Na beëindiging van de kuur, zal daarna 6 maanden gewacht moeten worden, totdat de huid weer terug herstelt en aangesterkt is.
 • Gebieden met rimpelinspuitingen:
  • Botox na plaatsing minimaal 2 weken wachten;
  • Fillers na injecteren, minimaal 3 weken wachten;
  • Na operatie in het behandelgebied (minimaal tot 1 maand en/of na overleg arts)
  • Na een chirurgische of invasieve procedures (facelift, ooglidcorrectie, skin resurfacing, (fractionele) laserbehandeling in de behandelzone: tenminste 3 maanden wachten en zeker weten dat het compleet geheeld is.

Benieuwd of geïnteresseerd wat deze behandeling voor uw huid kan betekenen? Vraag erna tijdens uw bezoek of maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek in mijn salon. Samen zullen wij dan naar de mogelijkheden voor uw huid kijken.

DISCLAIMER:

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren. Ze verschillen per persoon, waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed door uw specialist informeren over de verschillende behandelmethodes, het aantal verwachte behandelingen en uw verwachtingspatroon.