– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 


Weg met die zere voeten

Wanneer u problemen, klachten of pijn aan uw voeten ervaart kan dat uw dagelijkse leven behoorlijk vervelend beïnvloeden. Vaak is het zo, dat de voeten pas verzorgd gaan worden als er signalen komen zoals pijnlijke eeltplekken, brandende/jeukende voeten, ingroeiende of verdikte nagels of onaangename geurtjes die niet meer te negeren zijn.

Regelmatig uw voeten verzorgen voorkomt allerlei klachten. Een pedicure behandeling kan daarbij problemen oplossend en/of preventief werken. Daarnaast is het gevoel van frisse, goed verzorgde voeten die gezien mogen, natuurlijk ook heerlijk.

Het kan voorkomen dat u door omstandigheden niet in staat bent om zelf uw voeten te verzorgen of kunt u dit prima zelf, maar is het heel fijn dat het voor u gedaan wordt. Ik verzorg uw voeten graag.

De behandeling wordt uitgevoerd met een nattechniek motor. Dit betekent dat de licht verkoelende spray ervoor zorgt dat u de behandeling als pijnvrij en prettig ervaart. Dit kan in de wintermaanden soms wat fris aanvoelen maar na de behandeling loopt u gegarandeerd weer heel wat vrolijker rond.

PROVOET

Ik ben met mijn praktijk aangesloten bij de PROVOET. Dit is de brancheorganisatie voor de pedicurezorg. Zij waarborgen de kwaliteit in het vak. Pedicure’s die aangesloten zijn bij PROVOET hebben altijd de juiste diploma’s en zijn op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen binnen het vak.


Uw eerste bezoek

Komt u voor uw eerste pedicure afspraak? Of is het een lange tijd geleden dat u voor een pedicure afspraak bent geweest. Dan begint het eerste bezoek altijd met een intake gesprek, anamnese, screening van de voeten en het opstellen van een behandelplan dit zal ongeveer 10-15 min in beslag nemen. Alleen indien hier een aanleiding voor is, zal er ook een statische en/of dynamische blauwdruk van uw voet worden gemaakt. Daarna volgt een standaard pedicure behandeling (max 35 – 40 min.)

Bent u nog nooit bij een pedicure geweest, is het enige tijd geleden of is er meer tijd nodig voor uw behandeling, dan kan het zijn dat de behandeling mogelijk over 2 afspraken wordt verdeeld. Dit wordt dan met u besproken tijdens de intake.

Een standaard pedicure behandeling is opgebouwd uit:

  • 35 – 40 minuten behandeltijd
  • 5 minuten voor de afhandeling (nieuwe afspraak etc.)
  • 15 minuten voor schoonmaak, desinfecteren en verplicht ventileren van de ruimte

Prijs : € 40,00