sunfieldphotography-99

Skin facts huidanalyzer

Als huidspecialist heb ik veel ervaring met het analyseren van uw huidconditie. Want zonder een gedegen analyse kun je een huid niet goed behandelen. Sinds juni 2016 maak ik daarom gebruik van een Skin facts huidanalyse apparaat. Hiermee beoordeel ik uw huid op diverse dermatologische huidmetingen, zoals talgafscheiding, vochtgehalte, doorbloeding, pigmentatie, spier- en huidspanning, gevoeligheid en elasticiteit van de huid. De computer analyseert nauwkeurig de metingen en u bent u direct op de hoogte van uw huidconditie.

Nieuwe klant?

Kies dan voor de introductie behandeling. In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de Skin Facts Analyzer om de huid vooraf aan de behandeling goed te kunnen beoordelen en geschikt advies te geven.

Bestaande klant?

Natuurlijk krijgt iedere bestaande klant ontvangt af en toe een huidanalyse meeting. Hierdoor ontstaat er een duidelijk beeld omtrent uw huidconditie. Om nauwkeurig te kunnen meten of de huid zich verbetert vind er vervolgens een aantal keren per jaar voorafgaand aan de behandeling, een nieuwe meeting plaats. Zo ontstaat er een duidelijk beeld over de ontwikkeling van uw huid, de behandelingen en de producten.

Wil je tussen meerdere behandelingen door een huidanalyse? Dan is dat altijd mogelijk. Geeft u mij dit van te voren even aan, dan wordt er extra tijd voor u ingeboekt. Hier zijn dan wel kosten ad € 27,50 per analyse aan verbonden.

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
anbos-wit
ggd-wit-klein-2