– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

skin fact skin analyse

Skin facts huidanalyzer

Als huidspecialist heb ik veel ervaring met het analyseren van uw huidconditie. Want zonder een gedegen analyse kan ik een huid niet goed behandelen. Sinds juni 2016 maak ik daarom gebruik van een Skin facts huidanalyse apparaat. Hiermee beoordeel ik uw huid op diverse dermatologische huidmetingen, zoals talgafscheiding, vochtgehalte, doorbloeding, pigmentatie, spier- en huidspanning, gevoeligheid en elasticiteit. De computer analyseert nauwkeurig de metingen en u bent u direct op de hoogte van uw huidconditie.

Iedere klant ontvangt af en toe een huidanalyse meeting. Hierdoor ontstaat er een duidelijk beeld over uw huidconditie. Om nauwkeurig te meten of de huid zich verbetert vindt er vervolgens een aantal keren per jaar, voorafgaand aan uw gelaatsbehandeling, een nieuwe huidmeting plaats. Zo ontstaat er een duidelijk beeld over de ontwikkeling van uw huid, de behandelingen en de producten.

Wilt u op eigen verzoek een huidanalyse tussen meerdere behandelingen door? Dan is dat altijd mogelijk. Geef dit dan van tevoren even bij mij aan, zodat ik extra tijd voor u kan reserveren.

De kosten voor een tussentijdse huidanalyse op eigen verzoek bedraagt € 15