sunfieldphotography-37

Upgrade Massage                  – variatie in uw gezichtsmassage

Af en toe eens een andere gezichtsmassage? U kan zelf kiezen.

Want bij schoonheidssalon Artemystic kan elke gezichtsbehandeling (45 of 60 minuten) naar wens, met een doeltreffende of ontspannende massage worden uitgebreid. Naast de ontspannende werking, heeft een massage ook nog andere belangrijke functies. De doorbloeding in de huid wordt goed gestimuleerd, de huidfuncties verbetert, het verstevigd collageen en elastine, de huid gekalmeerd en de afvalstoffen verlaten sneller het lichaam.

Door zelf uw gezichtsbehandeling met een massage uit te breiden, ervaart u steeds weer een verrassende massage en sluiten de massages hierdoor ook nog eens perfect aan op uw doelstellingen!

De genoemde prijzen zijn van toepassing i.c.m. een behandeling. Bij een losse boeking (zonder gezichtsbehandeling) geldt een toeslag van € 10.

 

Massage Up – Balinese nek- en schouder

Massage gericht op verlichten van vermoeide spieren. Door warme olie, strijkbewegingen en drukpuntmassage worden afvalstoffen uit de spieren verwijderd, waardoor u zich fitter voelt.

10 min.

 

 

 

€ 10,00

 

 

 

Massage Up – Facial + neck

Een ontspannende massage van gezicht en nek, die tegelijk de doorbloeding en huidfunctie stimuleert.

15 min.

 

€ 15,00

 

Massage Up – Derma effect build up

Vijf verschillende massage technieken die u meer dan alleen rust en ontspanning geeft. De massage verhoogt de opname en versterkt de behandelresultaten. Naast de klassieke grepen, maken wij ook gebruik van: deep tissue: langzame massage met focus op diepere spieren in de huid. ontspanning: gericht op rust, bloedsomloop, stimulatie van afvoer van lymfe. shiatsu: verlicht vermoeidheid en stimuleert zelfhelende kracht van het lichaam. joint movement: langzame beweging van gewrichten, ontspant spieren. reflexologie: handen, voeten en oren, herstelt de energie doorstroming.

Massage van gezicht, hals, decollete, hals en nek.

20 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 17,50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Massage Up – 7 points of ageing

Ontspannende en stimulerende massage gericht op de versteviging en huidverjonging, pakt de 7 punten van huidveroudering aan.

20 min.

 

 

€ 19,50

 

 

Massage Up – Face Cupping 

Massage techniek met siliconen cups die vacuüm creëren op de huid. Massage werkt stimulerend op de doorbloeding en activeert collageen en helpt elastine vezels te produceren in de onderste huidlagen.

20 min.

 

 

 

€ 17,50

 

 

 

Massage – Face Hotstone

Heerlijke warmte sensatie op het gezicht, vermindert stress, geeft een aangename ontspanning en betere doorbloeding.

15 min.

 

€ 17,50

 

Massage Up – Hoofdhuid (drukpunt)

Stress, spanning en hoofdpijn. Hoofdhuidmassage geeft ontspanning, bevordert de bloedcirculatie en brengt u lichaam beter in balans. Energie en spanning hopen zich op in hoofd, schouders en hoge rug, ook dit gebied wordt meegenomen in de behandeling.

10 min.

 

 

 

€ 10,00

 

 

 

Massage – Handen *
De handen en voeten bevatten vele reflexzones die in verbinding staan met verschillende andere organen in het lichaam, geeft aangename ontspanning en betere doorbloeding.* Deze massage behandeling is niet als losse behandeling te boeken
  5 min.

 

 

 

€ 5,00

 

 

 

Massage – Voeten * (alleen gezonde, zonder voetschimmel)

Geeft aangename ontspanning, versoepelt, brengt de bloed- en lymfecirculatie op gang, stimuleert de bloedsomloop en bevordert de natuurlijke lichaamsontgifting.

In combinatie met een pedicure of gezichtsbehandeling te boeken.

10 min.

 

 

 

 

€ 10,00

 

 

 

 

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
anbos-wit
ggd-wit-klein-2