LOOkX Make up

  • LOOkX make-up heeft een moderne uitstraling
  • van zeer hoge kwaliteit, vanwege hoogwaardige ingrediënten
  • de kleuren zijn afgestemd op de Nederlandse markt
  • dierproefvrij
  • hypo-allergeen
  • parfumvrij
  • huidvriendelijk

Meer over lookx make–up
LOOkX Make up is speciaal ontwikkelt voor de zelfbewuste vrouw die op zoek is naar kwalitatief goede make up producten als verlengstuk van haar dagelijkse verzorging.

De producten worden ontwikkelt in een laboratorium in Italië. Naast het gebruik van huidvriendelijke pigmenten en natuurlijke ingrediënten is het doel om producten te ontwikkelen met verzorgende capiciteiten te ontwikkelen, die de huid verzorgen zodat de huid optimaal kan blijven functioneren en ademen.

Ingrediënten
Longlasting formules zorgen gedurende de hele dag voor een frisse, verzorgde look. De producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen*. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen met een parfumallergie. Alle producten zijn uiterst huidvriendelijk en kunne ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.  *met uitzondering van lanoline (vetstof van wol) en beeswax (honingraadwas)

Micropigmenten
Kleine, fijn luxe parels die op de huid een prachtige glans en schittering geven. Door de fijne structuur hechten ze zeer goed aan de huid en verdwijnen bijvoorbeeld niet in de rimpeltjes van de oogplooi.

Vitamines en moisturizers
Vitamines verzorgen de huid optimaal en beschermen tegen invloeden van buitenaf. In de make up van LOOkX worden vitamine A, E en C en andere huidverzorgende ingrediënten in hoge werkzame percentages toegepast . Daarnaast werken de moisturizers gedurende de hele dag sterk hydraterend en verzachtend op de huid.

Beste uit de natuur
LOOkX ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten zoals jojoba oil, bijenwas, extract van druivenzaad, kokos olie, macadamia olie, oranjebloesem en kamille.

Mineralen en edelstenen
Geven een lange houdbaarheid aan de make-up. Het heeft een uniek hechtingsvermogen, zodat de make-up de gehele dag mooi blijft zitten.

provoet-wit-2
lookx
janssen-cosmetics
oxygeneo-wit-klein
anbos-wit
ggd-wit-klein-2