– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

week 1 – intake en anamnese van de nagels. Na overleg, verzorg ik eerst uw natuurlijke nagels en vijl deze in vorm. Daarna volgt nagelverlenging of -versteviging (om breuken of scheuren te voorkomen). Houdt er rekening mee dat de lengte van de nagel niet langer wordt dan het topje van uw vinger. Een lange nagel op  een kort nagelbed verliest anders zijn stevigheid. Daarbij bent u geen lange nagels gewend en zult u deze nog vaak stoten. Ook de vingertop zal zich opnieuw moeten vormen, zodat de natuurlijke nagel over de top van de vinger kan groeien. De behandeling eindigt met het verzorgen van de nagelriemen en een handcrème.

week 2 – controle; al uw nagels worden gecontroleerd, ingekort en gebroken of ingescheurde nagels worden gerepareerd.

week 3 – beoordeling van o.a. nagelgroei en nabehandeling; ongeveer 2/3 van de nagel wordt eraf gehaald, gebroken/ingescheurde nagels gerepareerd of geplaatst. De lengte (niet langer dan de vingertop) van de nagel wordt weer aangepast.

 

week 4 – controle, beoordeling, inkorten en reparatie van de nagels

week 5 – rustweek

week 6 – beoordeling van o.a. nagelgroei en nabehandeling; ongeveer 2/3 van de nagel wordt eraf gehaald, gebroken/ingescheurde nagels gerepareerd of geplaatst. De lengte (niet langer dan de vingertop) van de nagel wordt weer aangepast.

 

week 7 – rustweek

week 8 – controle, beoordeling, inkorten en reparatie van de nagels

week 9 – laatste beoordeling, nabehandeling en nabespreking van dit arrangement; ongeveer 2/3 van de nagel wordt eraf gehaald, gebroken/ingescheurde nagels gerepareerd of geplaatst. De lengte (niet langer dan de vingertop) van de nagel wordt weer aangepast. Tot slot nabespreking om eventueel een vervolgtraject te bespreken.

 

Bij dit 9 wekelijkse arrangement ontvangt u:
– een persoonlijke vijlen set (blijft in de salon aanwezig)
– een flesje nagelriemolie voor thuis
– advies en intensieve begeleiding
– aan het einde van het arrangement ontvangt u een Gelish Color (1 kleur) t.w.v. € 35,00 van ons cadeau

 

voorwaarden:
* De totale kosten van dit arrangement dienen bij aanvang van uw eerste behandeling te worden voldaan.
* Alle afspraken zullen bij aanvang van dit arrangement direct worden besproken en in de agenda geplaatst
* Wij geven u geen geld terug als u voortijdig besluit met dit arrangement te stoppen of als u de gemaakte afspraken niet nakomt.