Waarom Schoonheidssalon Artemystic

Gespecialiseerde behandelingen, gericht op de 30 en 40+ huid, professioneel huidadvies en doelgerichte producten. In de salon geef ik gezichtsbehandelingen, gericht op huidverbetering, huidverzorging, anti- ageing en huidverjonging. Deze behandelingen combineer ik graag met een stukje wellness en beleving.

Daarnaast bied ik een totaalconcept aan behandelingen. Zo kunt u in mijn salon terecht voor o.a. Fruitzuur peeling, microdermabrasie, radiofrequent behandelingen, permanente make-up, pedicure, manicure, massage, bruidsmake-up, workshops en losse mini behandelingen zoals epileren, waxen/harsen en verven.

 

Bent u een nieuwe cliënt?

Komt u voor uw eerste bezoek bij Schoonheidssalon Artemystic?

 • Ervaart u huidproblemen en wilt u hiervan af
 • Verschijnen de eerste rimpels eerder dan verwacht
 • Wilt u huidverbetering op een natuurlijke manier
 • Wilt u eens een huidverbeterende gezichtsbehandeling ervaren
 • Bent u benieuwd naar de verschillende behandelingsmogelijkheden voor uw huid
 • Bent u op zoek naar een moment van ontspanning
 • Of heeft u een andere reden?

De verschillende behoeftes om een gezichtsbehandeling te ondergaan ligt voor iedereen anders en vraagt dus ook om een specifieke aanpak! Omdat het mijn doel is om voor u huid de beste en mooiste resultaten te behalen, begin ik bij uw eerste bezoek graag met een kennismaking – intakegesprek + een introductie van een gezichts­behandeling op maat.

 

Kennismaking

Intake gesprek
Een kennismakingsbehandeling begint altijd met een uitgebreid intake gesprek en start ik met het invullen van uw persoonsgegevens. Daarna volgen er vragen: Wat zou u aan uw huid willen verbeteren? Waar stoort u zich aan? Samen bespreken wij u uw wensen en doelen. Daarbij stel ik vragen over uw voeding, huidverzorging en levensstijl. In verband met mogelijke contra-indicaties of het inzetten van behandelapparatuur, stel ik u ook vragen over uw gezondheid.

Huidanalyse
Na dit intake gesprek volgt u een huidanalyse. Een huidanalyse is belangrijk om o.a. te bepalen welke behandelingen en producten het beste aansluiten op uw huid. Ik analyseer uw huid nauwkeurig en kijk hierbij naar uw huidtype en huidconditie. Is uw huid nog elastisch, wat is de huidgevoeligheid, hebt u pigmentschade, hoe is het vocht- en vetgehalte en wat voor rimpels hebt u. Eventueel vul ik dit aan door het nemen van een huidmeting met *Skin Fact Analyzer.

 

Productkeuze

Na dit gesprek zal ik aan de hand van de doelstelling en huidconditie en de eventuele meet resultaten bekijken welk merk, producten en behandelingen het beste bij uw huid en wensen passen en welke u natuurlijk de mooiste resultaten geven.

Hierbij maak ik gebruik van de productlijnen uit één van de hoogwaardige merken: HydroPeptide, LOOkX Skincare en Janssen Cosmetics. Dit zijn alle drie kwalitatief zeer mooie merken, die direct zichtbare resultaten laten zien, maar wel zeer verschillend zijn in sterktes, resultaten en werkstoffen. Drie zeer verschillende merken, omdat de behoefte voor iedereen anders ligt, want elke huid is uniek.

 

Foto’s

Voorafgaand aan de behandeling begin ik altijd met het maken van een paar vooraf foto’s van uw huid (voor- en zijkant van het gelaat), zodat we het verschil na een aantal behandelingen kunnen zien. Daarna ontvangt u de eerste gezichtsbehandeling.

 

De behandeling

Tijdens deze eerste gezichtsbehandeling gaan wij ontdekken hoe uw huid reageert op de gekozen producten. U zult direct ervaren, zien, voelen en beleven wat dit allemaal met uw huid doet en zijn wij direct gestart op weg naar uw prachtige (droom)huid.

 

WKKGZ en Privacy wetgeving

Afhankelijk van het type behandeling kan ik u vragen om een behandelverklaring en/of informed consent ** (gezondheidsverklaring) te onderteken. Ook zal ik u ter afronding vragen om een formulier te ondertekenen dat u akkoord gaat dat ik uw gegevens in mijn bestand heb opgeslagen. Dit is van belang in het kader van de wkkgz en de privacy wetgeving.

 

Advies

Om uw resultaten te garanderen, ontvangt u na afloop van de behandeling een persoonlijk advies over hoe we het beste uw huid kunnen verbeteren. Dat gaat over de behandelingen in de salon en de producten voor thuisgebruik. Ook krijgt u tips, zoals bv oefeningen voor uw gezicht en eventueel een voedingsadvies en tot slot een paar samples. Desgewenst stel ik een persoonlijk behandelplan over een bepaalde behandelperiode voor u op.

Wacht niet langer en maak direct de start naar een prachtige huid.

 

IN HET KORT:

 1. Een uitgebreid consult. Ik bespreek de historie van uw huid, toegepaste huidverzorging, levensstijl, medicatie/ziekte, wensen en doelstellingen;
 2. Analyseer en beoordeel ik de conditie van uw huid
 3. Indien nodig ontvangt u een huidscan/ meeting van uw huid met de skin fact analyzer t.w.v. € 15 (deze ontvangt u cadeau bij de kennismakingsbehandeling)
 4. Ontvangt u een goed advies over de mogelijkheid hoe u de huidige huidconditie verder kunt verbeteren;
 5. Advies voor thuisgebruik om resultaten te garanderen;
 6. Als het gaat om uw huid te verbeteren; het opstellen van een behandelplan om de gewenste problemen aan te pakken. In dit plan wordt het doel, aantal benodigde behandelingen opgenomen en bekeken hoe bepaalde resultaten behouden kunnen blijven (na een reeks van behandelingen zal er een evaluatiegesprek plaatsvinden);
 7. Invullen van persoonsgegeven, ondertekening van behandelverklaringen en/of informed consent** (gezondheidsverklaring);
 8. Het maken van een voor- en na foto van de huid (ligt aan de doelstelling)
 9. Tot slot ontvangt een paar samples om thuis uit te proberen.