– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 


Waarom Schoonheidssalon Artemystic

 • Ervaart u huidproblemen en wilt u hiervan af
 • Verschijnen de eerste rimpels eerder dan verwacht
 • Wilt u huidverbetering op een natuurlijke manier
 • Wilt u een huidverbeterende gezichtsbehandeling ervaren
 • Bent u benieuwd naar de verschillende behandelingsmogelijkheden voor uw huid
 • Bent u op zoek naar een moment van ontspanning
 • Of heeft u een andere reden?

Bij Schoonheidssalon Artemystic geef ik gespecialiseerde gezichtsbehandelingen, gericht op huidverbetering, anti- ageing en huidverjonging van de 30+ en 40+ huid, ondersteunt met een professioneel huidadvies en doelgerichte producten. De behandelingen combineer ik graag met een stukje wellness en beleving.

Naast de huidverbeterende en cosmedische behandelingen (manuele of met apparatuur) kunt u ook terecht voor gelpolish (gellac), manicure, pedicure, bruidsmake-up, workshops, bindweefselmassage en mini behandelingen zoals epileren, waxen/harsen en verven.

 

Uw eerste bezoek aan Schoonheidssalon Artemystic?

Is dit uw eerste bezoek aan de schoonheidssalon? Dan is een kennismakings behandeling zeker iets voor u! Omdat iedere huid verschillend is, vraagt elke gezichtsbehandeling om personalisatie en een specifieke aanpak op maat! Alleen met genoeg informatie over uw huid is het mogelijk om tot een huidverbetering te komen en het is mijn doel om voor uw huid de beste en mooiste resultaten te behalen. Daarom vind ik het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van uw huidwensen en behoeften, want alleen dan kan ik voor u de juiste behandeling en productadvies samenstellen.

Met de introductiebehandeling (intake + scan + korte behandeling) kunnen we samen een start maken naar uw huidverbetering. Ik voorzie u van de beste behandeling en adviezen en u kunt eventueel thuis aan de slag om de huid in topconditie te brengen. 

Bent u al enthousiast? Lees dan gauw verder wat u van deze kennismakingsbehandeling kunt verwachten.

 

Hoe ziet de kennismakingsbehandeling eruit?

Intake gesprek
Een kennismakingsbehandeling begint altijd met een intake gesprek. Ik start met het invullen van uw persoonsgegevens. Om u en uw huid beter te leren kennen en om te kijken of ik iets voor u kan betekenen, zullen er een aantal vragen volgen zoals: Wat zou u aan uw huid willen verbeteren? Waar stoort u zich aan? Ook zal ik vragen naar eventuele klachten, wensen en allergieën. Samen bespreken wij zo uw wensen en doelen. Tot slot stel ik vragen over uw voeding, huidverzorging en levensstijl. In verband met mogelijke contra-indicaties of het inzetten van behandelapparatuur, stel ik u daarom ook vragen over uw gezondheid.

 

Huidanalyse
Na dit gesprek volgt u een analyse van de huid. Een huidanalyse is belangrijk om o.a. te bepalen welke behandelingen en producten het beste aansluiten op uw huid. Ik analyseer uw huid nauwkeurig en kijk hierbij naar uw huidtype en huidconditie.  Is uw huid nog elastisch, wat is de huidgevoeligheid, hebt u pigmentschade, hoe is het vocht- en vetgehalte en wat voor rimpels hebt u. Eventueel vul ik dit aan door het nemen van een huidmeting met *Skin Fact Analyzer.

 

Productkeuze/ behandelkeuze
Na de intake en huidanalyse zal ik aan de hand van de doelstelling en huidconditie en de eventuele meet resultaten bekijken welk merk, producten en behandelingen het beste bij uw huid en wensen passen en welke u natuurlijk de mooiste resultaten geven. Hierbij maak ik gebruik van de productlijnen uit één van de hoogwaardige merken: HydroPeptide en LOOkX Skincare. Dit zijn alle drie kwalitatief zeer mooie merken, die direct zichtbare resultaten laten zien, maar wel zeer verschillend zijn in sterktes, resultaten en werkstoffen. Drie zeer verschillende merken, omdat de behoefte voor iedereen anders ligt, want elke huid is tenslotte uniek.

Aan de hand van alle deze verzamelde informatie, stel ik daarna voor u op maat een behandel- en productadvies samen en gaan we aan de slag met de gelaatsbehandeling.

 

Foto’s
Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling begin ik altijd met het maken van een paar foto’s van uw huid (voor- en zijkant van het gelaat). Zodat het verschil en resultaat, na een aantal behandelingen goed zichtbaar is. Daarna begin ik met uw eerste gezichtsbehandeling.

 

De behandeling
Tijdens de gezichtsbehandeling gaan wij ontdekken hoe uw huid reageert op de gekozen producten. Uw huid krijgt een oppeppende behandeling wat bestaat uit een:

Reiniging; wordt gedaan met een mild reinigingsproduct die is afgestemd op uw huid. Hiermee verwijder ik vuil en make-up en wordt de oppervlakte van de huid goed gereinigd.

Peeling;  intensieve reiniging. Op basis van uw huid kies ik voor een milde of sterke peeling. Dode huidcellen worden verwijder, het maakt de huid frisser, egaler,  het stimuleert de celvernieuwing en verfijnt de huidstructuur.

Serum; een op uw huid afgestemde werkstof die door insluizen diep in de huid wordt gebracht.

Masker; door met een masker de huid even af te sluiten, wordt verdamping tijdelijk tegengegaan en zal de huid hierdoor zijn warmte en vocht goed vasthouden. De huid krijgt per direct een betere doorbloeding en voorziet alle huidcellen efficiënter van zuurstof. Hierdoor worden de huidcellen actiever en voeren direct aanwezige gifstoffen af. Ook losse huidschilfers zullen verdwijnen.  Hierdoor wordt uw huid merkbaar zachter en gladder.

Afsluitende verzorging; aan het eind sluit ik de behandeling af met een op uw huid afgestemde dagverzorging, oogverzorging en SPF.

Na de behandeling ziet uw huid er stralend uit en kan ik goed zien hoe uw huid reageert op de producten en zo het product- en behandeladvies nog meer op uw huid af te stemmen. U zult direct ervaren, zien, ruiken, voelen en beleven wat dit met uw huid doet en zijn we direct gestart op weg naar uw prachtige (droom)huid.

 

WKKGZ en Privacy wetgeving
Afhankelijk van het type behandeling kan ik u vragen om een behandelverklaring en/of informed consent ** (gezondheidsverklaring) te onderteken. Ook zal ik u ter afronding vragen om een formulier te ondertekenen, dat u akkoord gaat dat ik uw persoonlijke gegevens in mijn bestand heb opgeslagen. Dit is van belang in het kader van de wkkgz en de privacy wetgeving.

 

Advies
Om uw resultaten te garanderen, ontvangt u na afloop van de behandeling een persoonlijk advies over hoe we het beste uw huid kunnen verbeteren. Dat gaat over de behandelingen in de salon en de producten voor thuisgebruik. Ook krijgt u tips, zoals bv oefeningen voor uw gezicht en eventueel een voedingsadvies en tot slot een paar samples. Desgewenst kan ik een persoonlijk behandelplan over een bepaalde behandelperiode voor u opstellen.

Wacht niet langer en maak direct de start naar een prachtige huid.

 

Nog even in het kort:

 1. Een uitgebreid consult. Ik bespreek de historie van uw huid, toegepaste huidverzorging, levensstijl, medicatie/ziekte, wensen en doelstellingen;
 2. Analyseer en beoordeel ik de conditie van uw huid
 3. Indien nodig, een gratis huidscan/ meeting met de skin fact analyzer t.w.v. € 15
 4. Een korte behandeling waarin de huid een oppepper krijgt.
 5. Ontvangt u een goed advies, hoe u de huidige huidconditie verder kunt verbeteren;
 6. Advies voor thuisgebruik om resultaten te garanderen;
 7. Als het gaat om een huid verbeteringstraject; het opstellen van een behandelplan om de gewenste problemen aan te pakken. In dit plan wordt het doel, aantal benodigde behandelingen opgenomen en bekeken hoe bepaalde resultaten behouden kunnen blijven (na een reeks van behandelingen zal er een evaluatiegesprek plaatsvinden);
 8. Invullen van persoonsgegeven, ondertekening van behandelverklaringen en/of informed consent** (gezondheidsverklaring);
 9. Het maken van een voor- en na foto van de huid (ligt aan de doelstelling)
 10. Start u met een behandeltraject dan boeken we u eerste behandeling in en krijgt u advies over hoe u de huid goed op uw eerste behandeling kunt voorbereiden.
 11. Tot slot ontvangt een paar samples voor thuis uit te proberen.