– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

Stap 1: Huidanalyse

Na een intake gesprek en huidanalyse is precies duidelijk hoe het met de huidconditie gesteld is, wat de mogelijke oorzaak van het huidprobleem is en wat er nodig is om deze verder te kunnen verbeteren.

Stap 2 Voedingssupplementen

Om celfuncties te kunnen herstellen en de aanmaak van collageen te stimuleren is het belangrijk om ook uw lichaam van binnenuit te helpen. Voedingstekorten kunnen worden aangevuld met supplementen die deze celactiviteiten stimuleren. Zij zorgen voor de juiste bouwstenen (vitamine, mineralen en sporenelementen). Hierdoor kan het lichaam meer collageen aanmaken voor versteviging, elastine vezels voor de elasticiteit en soepelheid en hyaluronzuur voor het volume. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de afbraak van collageen wordt beperkt. Belangrijk hierbij is dus niet te roken, uw huid dagelijks te beschermen met een spf- factor (ook als de zon niet schijnt) en suikerinname te beperken zoals frisdrank, zoetigheid, fastfood)

Stap 3: Huidproducten

Schoonheidssalon Artemystic beschikt over een uitgebreide productlijnen, de geadviseerde producten zijn super geconcentreerd. Zij bedienen uw huid van buitenaf maar ook van binnenuit en bieden een goede samenwerking met de supplementen. De verzorgingsproducten doen wat zij beloven, met als doel een optimale en preventieve huidverbetering. Het gaat om formules die de huid en het lichaam beter laten functioneren.

Stap 4: huidbehandelingen

Bij de droge huiden zijn verschillende behandeltechnieken mogelijk, afhankelijk van de wens en de ernst, kies ik voor u de beste behandeling. Welke behandeling voor u de beste resultaten geeft is geheel afhankelijk van de conditie van uw huid.

OM EEN DROGE HUID TE BEHANDELEN ZIJN DE VOLGENDE BEHANDELINGEN MOGELIJK:

Manuele behandeling
Apparatuur behandeling

Een combinatie van bovenstaande behandelingen

Is de droge huid onder controle, dan kunt u verder bouwen aan verbetering van de huid. Behandelingen die hierbij mooi aansluiten zijn:
MOGELIJKHEDEN / BEHANDELINGSTECHNIEKEN VOOR VERBETERING VAN DE HUID

Pak uw droge huid nu aan en maak de eerste stap naar een comfortabelere huid.

Maak een afspraak