– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

Stap 1: Huidanalyse

Na een intake gesprek en huidanalyse is precies duidelijk hoe het met de huidconditie is gesteld. Wat een mogelijke oorzaak is van het huidprobleem en wat nodig is om deze huid verder te kunnen verbeteren.

Stap 2 Voedingssupplementen

Om de huid in balans te brengen is het belangrijk om ook uw lichaam van binnenuit te helpen. Voedingstekorten kunnen worden aangevuld met supplementen en zorgen voor de juiste bouwstenen (vitamine, mineralen en sporenelementen). Voeding is erg belangrijk, probeer niet teveel ongezonde vetten binnen te krijgen en zorg voor een goede omega 3 en 6 verhouding. Hierdoor zullen ook droogtelijntjes en ontstekingen snel verminderen.

Stap 3: Huidproducten

Schoonheidssalon Artemystic beschikt over een uitgebreide productlijnen, de geadviseerde producten zijn super geconcentreerd. Zij bedienen uw huid van buitenaf maar ook van binnenuit en bieden een goede samenwerking met de supplementen. De verzorgingsproducten doen wat zij beloven, met als doel een optimale en preventieve huidverbetering. Het gaat om formules die de huid en het lichaam beter laten functioneren.

Stap 4: huidbehandelingen

Bij gecombineerde huiden zijn verschillende behandeltechnieken mogelijk, afhankelijk van de wens en de ernst, kies ik voor u de beste behandeling. Welke behandeling voor u de beste resultaten geeft is geheel afhankelijk van de conditie van uw huid.

OM EEN GECOMBINEERDE HUID TE BEHANDELEN ZIJN DE VOLGENDE BEHANDELINGEN MOGELIJK:

Manuele behandeling

Apparatuur behandeling

Een combinatie van bovenstaande behandelingen

Is de gecombineerde huid in balans, dan kunt u verder bouwen aan verbetering van de huid. Behandelingen die hierbij mooi aansluiten zijn:
MOGELIJKHEDEN / BEHANDELINGSTECHNIEKEN VOOR VERBETERING VAN DE HUID

Pak nu uw gecombineerde huid aan en maak de eerste stap naar een gebalanceerde huid.

Direct afspraak maken