– In verband met de drukte nemen wij op dit moment geen nieuwe pedicure klanten  aan. Excuses voor dit ongemak. – 

Stap 1: Huidanalyse

Na een intake gesprek en huidanalyse is precies duidelijk hoe het met de huidconditie is gesteld. Wat de mogelijke oorzaak van het huidprobleem is en wat er nodig is om deze verder te kunnen verbeteren.

Stap 2 Voedingssupplementen

Om de huid terug in balans te brengen is het belangrijk om ook uw lichaam van binnenuit te helpen. Voedingstekorten kunnen worden aangevuld met supplementen en zorgen voor de juiste bouwstenen (vitamine, mineralen en sporenelementen). Voeding is erg belangrijk, krijg niet teveel ongezonde vetten binnen en zorg voor een goede omega 3 en 6 verhouding. Hierdoor zullen ook ontstekingen snel verminderen.

Stap 3: Huidproducten

Schoonheidssalon Artemystic beschikt over een uitgebreide productlijnen, de geadviseerde producten zijn super geconcentreerd. Zij bedienen uw huid van buitenaf maar ook van binnenuit en bieden een goede samenwerking met de supplementen. De verzorgingsproducten doen wat zij beloven, met als doel een optimale en preventieve huidverbetering. Het gaat om formules die de huid en het lichaam beter laten functioneren.

Stap 4: huidbehandelingen

Bij de vette huid zijn verschillende behandeltechnieken mogelijk, afhankelijk van wens, conditie en de ernst, kies ik voor u de beste behandeling. Welke behandeling voor u de beste resultaten geeft is geheel afhankelijk van de conditie van uw huid.

OM EEN VETTEE HUID TE BEHANDELEN ZIJN DE VOLGENDE BEHANDELINGEN MOGELIJK:

Manuele behandeling


Apparatuur behandeling

• Een combinatie van bovenstaande behandelingen

Is de vette huid onder controle, dan kunt u verder bouwen aan verbetering van de huid. Behandelingen die hierbij mooi aansluiten zijn:

MOGELIJKHEDEN / BEHANDELINGSTECHNIEKEN VOOR VERBETERING VAN DE HUID

Pak nu uw vette huid aan en maak de eerste stap naar een mattere huid.

Direct afspraak maken